El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar La pobla de l'Illet (Berguedà) - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Mines de petroli de Riutort i fonts del Llobregat

Des de
11,70€
Imatge Mines de petroli de Riutort  i fonts del Llobregat

Descripció:

En un indret de considerable bellesa, es troba una explotació petrolera antiga. Veurem un audiovisual i farem la visita al llarg de les galeries d'aquesta mina, que amaguen pedres impregnades d'or negre. Aprendrem el que representa el petroli, des de la seva formació, la seva extracció i utilització, passant per les seves incerteses i problemes. Hi trobarem l'hàbitat d'unes curioses salamandres. Dinarem i complementarem la sortida fent una visita a les fonts del Llobregat, un dels rius més importants de Catalunya. La seva aigua fou la primera riquesa d’aquesta regió, com a eix vertebrador d’aquest país de muntanya. Anirem fent el recorregut de les fonts fins al naixement del riu, on l'aigua brolla directament dels cingles que voregen Castellar de N’Hug i formen una abundosa i ràpida cascada. Seguirem per un corriol, entre roca calcària i vegetació, que ens conduirà fins al bonic i típic poble de muntanya. 

 

A tenir en compte:

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.

- Cal dur un calçat cómode per caminar. (la sortida es realitza a l'aire lliure).

- La durada de la sortida és dins l'horari escolar de tot un dia (cal tenir en compte la distància amb l'escola per a pensar l'horari de la sortida).

- Es poden fer variacions de la sortida, visitant el Museu del Transport, els Jardins Artigas, el Museu del Ciment o la presa de la Baells.

 

Preus:

- El preu de l'activitat és de 11,70 € (IVA inclòs) per alumne (subjecte a possible canvi de tarifes de les mines al gener de 2016).

- L'autocar és opcional. El preu de l'autocar de 56 places és de 490 € i el de 28 places de 435€ (IVA inclòs).

- Per altres opcions de complementar la visita, consulteu-nos el preu.

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors
. Entrades
. Material didàctic

mines-petroli1.jpg fonts-llobregat0.jpg mina_de_petroli_339x227.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar