El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Parc Natural Cadí-Moixeró (Bagà) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Viatge als prats alpins

Des de
7,95€
Imatge Viatge als prats alpins

Descripció:

Ens trobarem al poble de Bagà per conèixer la magnitud del parc natural més gran de Catalunya a través d'un audiovisual i les exposicions que trobarem a les oficines del Parc Natural del Cadí-Moixeró. En sortir, agafarem l’autocar per pujar a Coll de Pal, mentre gaudim d’esplèndides vistes i d’una vegetació variada (d’alzines, roures, faig, fins a pi roig). Allà començarem una excursió comentada per la ruta del trencapinyes, que s’inicia per una pista forestal força planera, amb un bonic bosc de pi negre, a banda i banda del camí. Al llarg del recorregut trobarem uns munts de pinassa i terra, en forma de volcà que corresponen a enormes formiguers (controladores d’erugues i altres insectes). Tot caminant, arribarem a un prat, on solen pasturar vaques i amb una font que ens permetrà refrescar-nos. Després seguirem un corriol que passa entre els arbres fins arribar al Mirador del President, on podrem gaudir d’esplèndides vistes mentre aprofitem per dinar, després continuarem l'itinerari circular que ens durà al mateix punt de partida.

 

A tenir en compte:

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.

- Cal dur un calçat cómode per caminar. (la sortida es realitza a l'aire lliure).

- La durada de la sortida és dins l'horari escolar de tot un dia.

- Hi ha l'opció de treballar un dossier didàctic que a través d'una descoberta durant la ruta del trencapinyes treballen diferents elements de la natura i l'entorn.

 

Preus:

- El preu de l'activitat és de 7'95€ (IVA inclòs) per alumne.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490€, 37 places - 450€ i 28/30 places - 425€ (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors.

. Entrades.

. Material didàctic.

coll-de-pal.jpg ruta-del-trencapinyes.JPG

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar