El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Cercs - Queralt (Berguedà) - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Les mines de carbó de Cercs i el Santuari de Queralt

Des de
10,95€
Imatge Les mines de carbó de Cercs i el Santuari de Queralt

Descripció:

Ens dirigirem a la colònia minera de Sant Corneli, lloc on es troba el Museu de les Mines de Carbó de Cercs. A través d'una visita guiada, visitarem el museu de la mineria, que consta de quatre espais: a l’edifici s’hi mostra, per mitjà d’objectes, fotografies, dibuixos, escenografies i un audiovisual, les característiques geològiques de la conca minera de l'Alt Berguedà, la història de 150 anys d’explotació, els usos i les aplicacions del carbó i com era la vida a l’entorn de les mines, les malalties, els accidents, la feina de les dones, els nens i nenes i la seva educació. També hi ha un pis de miner, on veurem com vivien i quins objectes quotidians utilitzaven.
I finalment dalt d'un tren miner i amb el casc posat, ens endinsarà a la mina, i tornarem a peu mentre veiem l'evolució que la mina ha tingut al llarg de la seva història i com era la feina a dins les galeries. 
Acabada la visita del museu, agafarem l’autocar per tal d’anar a dinar i gaudir des del Santuari de Queralt, de la gran vista que hi ha, on podrem veure la ciutat de Berga, la muntanya de  Montserrat, el Pirineu, i allò que la vista ens permeti. També podem visitar el santuari, la cova o fer un petit recorregut al voltant de la muntanya.

 

A tenir en compte:

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- Cal dur un calçat cómode.

- És necessari l'autocar per dur-nos de Cercs a Queralt.

- La durada de la sortida és dins l'horari escolar de tot un dia.

- Possibilitat de fer una visita guiada al Centre d'Interpretació de la Presa de la Baells (amb suplement).

 

Preus:

- El preu de l'activitat és de 10'95€ (IVA inclòs) per alumne.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és de: 70 places - 588€, 56 places - 490€, 37 places - 450€ i 28/30 places de 425€ (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors.
. Entrades.
. Material didàctic.

carbo1.jpg IMG-20160701-WA0002.jpg IMG_6337.jpg IMG_6154.jpg IMG_6093.jpg queralt_1_gran.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar