El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Capellades (Anoia) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Museu del paper de Capellades i activitat a triar

Des de
12,25€
Imatge Museu del paper de Capellades i activitat a triar

Descripció:

Com es feia el paper abans?
Podrem descobrir-ho amb la visita guiada del Museu Molí Paperer de Capellades, on veurem com antigament feien el paper amb l’espai i les eines originals de l'època. Després ho posarem en pràctica, fent el taller de paper amb les mateixes tècniques. Aquesta visita es complementarà amb un itinerari guiat per els indrets més interessants de la Vila de Capellades o si ho preferiu, es pot fer el joc de descoberta de la vila. Els alumnes descobriran la importància de l'aigua com a recurs natural a conservar i protegir, i també com a motor econòmic i social que ha tingut per al poble de Capellades, trobant diferents indrets (l'aqüífer, el rec del corronaire, el safreig públic...). 

 

Altres opcions:

- Museu del paper de Capellades i Castell Medieval de La Pobla de Claramunt:

La visita al Museu del paper es complementarà amb una caminada de 1,5km de pujada per un enclau natural, que ens portará al Castell de defensa Medieval de la Pobla de Claramunt, on farem la visita guiada i veurem l’audiovisual. Els alumnes es remuntaran d'una manera molt visual a l'edat mitjana, on descobriran la importància d'aquest territori en aquesta època, què eren i com funcionaven els castells de frontera entre la Catalunya Vella i la Nova.

- Museu de la Impremta i visita al poble de Capellades: 

Descobriu les noves instal·lacions del museu de la impremta de Catalunya. A través d'una visita guiada, veureu diferents elements i eines utilitzats durant la història de la impremta i aprendreu curiositats, processos i funcionament de diferents màquines. De la còpia manual a la invenció de la imprempta de Gutenberg, coneixerem els orígens i les diferents tècniques d'impressió del text i de la imatge fins als nostres temps.

Després de la visita guiada, podeu triar fer el taller "gyotaku" i fer una impressió amb una reproducció en goma d'un peix. També coneixereu els principals peixos de la Mediterrània: nom, hàbitat, anatomia... (activitat amb suplement).

 - Museu del paper de Capellades i Centre de Recuperació de Rèpitls i Amfibis de Catalunya (CRRAC):

La visita al Museu del paper es complementarà amb una visita guiada pel Centre de Recuperació de Rèptils de Masquefa, copsant la problemàtica del comerç d’animals, la consciència pel respecte i la protecció de la fauna, després faran un taller on podran apropar-se i tocar rèptils i amfibis, treballant amb uns quaderns pedagògics adaptats a l'edat dels alumnes.

 

A tenir en compte:

- Caldrà tenir en compte l’horari d’entrada a la visita al Museu Paperer i els horaris de l’escola per programar l'ordre de la sortida.

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.

- Aquesta sortida es pot realitzar  amb diverses combinacions (mirar altres sortides d'1 dia), ja que l'Anoia és un lloc on poder fer moltes activitats.

 

Preus:

- El preu de l'activitat de Museu del Paper + poble de Capellades és de 12'25 € (IVA inclòs) per alumne.

- El preu de l'activitat de Museu de la Imprempta + poble de Capellades és de 12'75 € (IVA inclòs) per alumne.

- El preu de l'activitat de Museu del Paper + Castell de la Pobla de Claramunt és de 13'30 € (IVA inclòs) per alumne.

- El preu de l'activitat de Museu del Paper + CRRAC és de 11,25 € (IVA inclòs) per alumne d'Ed.Inf antil i de 12,10 € (IVA inclòs) per alumnes de primària i secundària. (activitats sense monitors acompanyants de Tot Turisme).

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490 €, 37 places - 450€ i 28/30 places 425€ (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

.  Guies-monitors.

.  Entrades.

.  Material didàctic.

museu-paper1.jpeg Sala exposicio2_320x213.jpg 98_details.JPG castell claramunt.jpg CRARC_2_Tortuga _304x203.jpg 4 de CRARC_320x214.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar