El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Montserrat - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

La Muntanya de Montserrat

Des de
8,50€
Imatge La Muntanya de Montserrat

Descripció:

Ens trobarem al tren cremallera per pujar a Montserrat per esmorzar i després podem triar diferents visites:

 

OPCIÓ A: Montserrat i el tren cremallera. Un cop haguem pujat amb el cremallera, farem una visita de natura i història, amb la fundació dels edificis més emblemàtics, el monestir, la basílica, l'escolania, i amb un bonic recorregut de gran valor paisatgístic de la muntanya de Montserrat. Veurem magnífiques vistes sobre el Parc Natural, els seus voltants i fins on la vista ens arribi: els Pirineus, Manresa, Monistrol, els parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i el Garraf, la serra de Collserola, el congost del Cairat i tot el Baix Llobregat fins el seu delta. Després ens dirigirem a escoltar als escolans cantar la Salve i el Virolai. En acabar,  anirem a dinar fent una passejada (30 minuts) a l’ermita de Sant Miquel. I tornarem a baixar amb el tren cremallera.

 

OPCIÓ B: Els transports de Montserrat. Utilitzant els diferents transports que ens ofereix la Muntanya de Montserrat, descobrirem el Parc Natural, el Monestir i tot el que envolta Montserrat. Primer descobrirem el tren cremallera per pujar al monestir i després veurem la diferència amb el funicular que agafarem per pujar a dalt de Sant Joan, on farem un itinerari per la muntanya que ens permetrà gaudir d'unes vistes impressionants del Prepirineu, el Pirineu, i tota la Catalunya Central, així com la diversitat de fauna i flora que hi ha dins del Parc Natural.  En podrem gaudir, mentres baixem caminant fins al monestir, on agafarem el telefèric-aeri, que durant el viatge de tornada ens donarà una vista diferent de la muntanya de Montserrat.


A tenir en compte:

- Si no es vol anar a dinar a l'ermita de Sant Miquel, ens podem quedar en la zona del monestir.

- Es recomana dur calçat còmode per camirar.

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. Si es volgués només d'un matí, s'hauria de començar abans i allargar l'horari del matí o no es podria fer l'audició de l'escolania.

- Es poden fer diverses combinacions de transport i això farà variar el preu: pujar amb cremallera i baixar amb aeri, o a l'inrevés, pujar i baixar amb l'aeri, pujar en cremallera o aeri i baixar en autocar, o pujar i baixar en autocar... Consulteu-nos!

- Aquesta sortida es pot realitzar  amb diverses combinacions (mirar altres sortides d'1 dia), ja que Montserrat és un lloc on es poden fer moltes activitats: itinerari per les agulles, combinació amb les coves de Collbató, etc.

- Possibilitat de fer la sortida en anglès, consulteu-nos!

 

Preus:

- El preu de l'activitat "Montserrat", pujant i baixant del monestir en autocar, és de 8,50 € (IVA inclòs) per alumne.

- El preu de l'activitat "Montserrat i el tren cremallera" és de 12,40 € (IVA inclòs) per alumne. (Opció A)

- El preu de l'activitat "Els transports de la Muntanya de Montserrat" és de 15,95 € (IVA inclòs) per alumne. (Opció B)

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars són fixes: 70 places - 510€, 56 places - 425 €, 37 places - 385€ i 28/30 places - 370 € (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

- Preus subjectes a un possible canvi de tarifes del cremallera o l'aeri al gener de 2017.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors.
. Entrades - Bitllets.
. Material didàctic.

montserrat1.jpg montserrat3.jpg montserrat-agulles-3edited.jpg Cavall_Bernatedited.jpg escolania-basilicaedited.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar