El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Collbató - Montserrat - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Les coves de Collbató i Montserrat

Des de
11,60€
Imatge Les coves de Collbató i Montserrat

Descripció:

Dins el Parc Natural de Montserrat trobem una gran riquesa de paisatge, amb una fauna i flora molt particular, combinada amb una peculiar geologia. La diversitat de formes de Montserrat ens permet realitzar una gran varietat d'activitats. Aquí us proposem treballar la història i la geologia a través d'una visita guiada per l'interior de les Coves del Salnitre de Collbató. Ens endinsarem en un recorregut de 400m per les diferents galeries i cavitats de les coves més grans de l'interior de la muntanya de Montserrat. Aprendrem com es van formar i quines són les característiques particulars de la roca de Montserrat, tot veient de prop una gran varietat de d'estalactites i estalagmites. Després podem triar:

- OPCIÓ A: anirem a fer una visita dels edificis més emblemàtics de la muntanya de Montserrat: el monestir, la basílica, l'escolania i un itinerari de gran valor paisatgístic per la muntanya, amb magnífiques vistes sobre el parc natural i més enllà: els Pirineus, Manresa, Monistrol de Montserrat, els parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i el Garraf, la serra de Collserola, el congost del Cairat i tot el Baix Llobregat fins al seu delta.

- OPCIÓ B: anirem a fer un petit itinerari fàcil que ens permetrà treballar les formes de les Agulles, la vegetació i els animals que viuen dins el parc natural. Una excursió a la natura prop de Barcelona.

- OPCIÓ C: si us interessa més el contacte amb la natura i endinsar-vos en els canals amagats de la muntanya, i sou més atrevits, us proposem un recorregut circular per grimpar per les roques conglomerades de les agulles amb l'ajuda de cordes, sota l'estricte control de monitors experimentats i especialistes, que al mateix temps faran les explicacions del parc natural.

 
A tenir en compte:

- Es recomana calçat còmode. (hi ha 20 minuts caminant de pujada per arribar a les coves de Collbató, i en el seu interior hi ha escales).

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. Si es volgués només d'un matí, s'hauria de triar una activitat, les coves o el monestir o l'itinerari a les Agulles.

- Es necessitarà l'autocar per anar de les coves al monestir, o a l'inici del recorregut de les Agulles si trieu aquesta opció.

 

Preus:

- El preu de l'activitat "Collbató i circuit per Montserrat" és de 11'60 € (IVA inclòs) per alumne.

- El preu de l'activitat "Collbató i Itinerari Agulles de Montserrat" és de 11'60 € (IVA inclòs) per alumne.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490 €, 37 places - 450€ i 28/30 places 425€ (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

 

LA SORTIDA INCLOU:

. Guies-monitors.
. Entrades.
. Material didàctic.

Observacions:

Aquesta sortida es pot realitzar amb diverses combinacions (mirar altres sortides d'1 dia), ja que Montserrat és un lloc on poder fer moltes activitats.

BIG_293140816030911_02_320x170.jpg collbatoedited.jpg IMG_2595edited.jpg IMG_2605edited.jpg coves_collbato2edited.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar