El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Sagrada Família i Barcelona modernista

Des de
13,90€
Imatge Sagrada Família i Barcelona modernista

Descripció:

La manera de conèixer els artistes més importants del Modernisme Català, com Antoni Gaudí, o Josep Puig i Cadafalch o bé Lluís Domènech i Montaner, entenent el seu art mentre descobrim les seves obres més importants, tanmateix, aprendrem les característiques d’aquest moviment artístic que va canviar l'evolució histórica d'aquests llocs. Visitarem o el Temple de la Sagrada Família, el seu interior, les façanes i el projecte que Gaudí tenia previst, o l'interior de la Pedrera. Després explicarem les façanes dels edificis modernistes més importants del Passeig de Gràcia (La Pedrera, La casa Batlló, La casa Amatller, La casa Morera...) fins arribar a la façana del Palau de la Música Catalana. I tornarem a agafar l’autocar fins al Parc Güell on dinarem i realitzarem un itinerari guiat del parc amb opció d'entrar o no a la zona monumental. 

El Park Güell va tancar la seva zona monumental, però amb el seu programa "El Parc Güell i les escoles" ofereix 60 entrades gratuïtes per escola i dia. Us plantegem fer un intineri guiat per dins d'aquesta zona on podrem realitzar una descoberta d'un parc que reflecteix les idees de simbiosi entre l’home i la natura d'Antoni Gaudí.

 

 A tenir en compte:

- Es recomana calçat còmode.

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- L'ordre de les activitats dependrà dels horaris que finalment ens otorgui la Sagrada Família.

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.

- Possibilitat de fer la visita en anglès, consulteu-nos!

 

Preus:

- El preu de l'activitat amb visita a la Sagrada Família és de 8,50 € (IVA inclòs) per alumne la part dels nostres monitors, i 165€ per guia de la Sagrada Família (màxim 30 alumnes/guia) per a fer l'explicació a l'interior del Temple.

- El preu de l'activitat amb visita a la Pedrera en comptes de la Sagrada Família, és de 13,90 € (IVA inclòs) per alumne amb grups/classe mínim de 23 alumnes. A la Pedrera també s'hi fan diversos tipus de visita i tallers, consulteu-nos!

- Visita opcional i complementària a l'Hospital modernista de Sant Pau, gratuït per a primària i amb un cost de 3.-€ per a ESO i Batxillerat.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490 €, 37 places - 450€ i 28/30 places 425 € (IVA inclòs).

 

 

LA SORTIDA INCLOU:

. Guies-monitors.

. Material didàctic.

Observacions:

Sortida que podem adaptar a les necessitats del grup combinant-ho amb altres espais modernistes (Gaudí Experiència, Colònia Güell, Palau de la Música...).

bcn-modernista1.jpg bcn-modernista2.jpg bcn-modernista3.jpg 3_Barcelona1_opt.jpg 5921881232_1ff9abaef8_z_opt.jpg 2390403272_9643a7f4b1_z_opt.jpg hospital sant pau 1.jpg hospital sant pau 2.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar