El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Del cel a l'aigua

Des de
17,10€
Imatge Del cel a l'aigua

Descripció:

Des de l’espectacular mirador de la Torre de Collserola, descobrirem als nostres peus i amb una visió d’ocell, la gran ciutat de Barcelona i el parc natural de Collserola, on localitzarem els indrets i monuments més importants, i on esbrinarem la distància que ens separa de les ciutats més importants del món. Baixarem amb l’ascensor panoràmic i, amb l’autocar, anirem cap al mar. Dinarem, i després entrarem a l’Aquari, on a través d'una visita guiada per grans aquaris, descobrirem de molt a prop, la vida marina d'una gran varietat de peixos i plantes. Així podrem conèixer les seves característiques, els seus ecosistemes i com hi viuen en els diferents mars del nostre planeta... També hi ha la possibilitat d'observar els taurons passant per l'interior de l'aquari. Al final, gaudirem d'una estona de jocs i experimentació en l'espai marí que té l'aquari.

 

A tenir en compte:

- Es recomana calçat còmode.

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- Dur binocles, si se’n tenen.

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.

- Pels horaris de la Torre de Collserola, aquesta sortida només es pot fer dimecres, dijous o divendres durant els mesos de Març a Desembre.

 

Preus:

- El preu de l'activitat és 17'10€ (IVA inclòs) per alumne.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe de: 70 places - 588€, 56 places - 490€, 37 places - 450€ i 28/30 places - 425 € (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

- La Torre de Collserola revisa els preus al gener 2017 i pot fer variar el preu de la sortida.

 

EL PREU INCLOU:

. Guies-monitors.

. Entrades.

. Material didàctic.

Observacions:

Aquesta sortida dóna opció a poder treballar moltes temàtiques i per a diferents nivells! 

aquarium1.jpg aquarium2.jpg collserola1.jpg Torre de Collserola_313x176.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar