El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Castellar de N'Hug - Berguedà - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

La Closa (casa de colònies)

Des de
65,10€
Imatge La Closa (casa de colònies)

Situació:

En el terme municipal de Castellar de N'Hug, en la comarca del Berguedà (província de Barcelona). Casa pairal del S-XI, situada al bell mig del bosc,al costat de l'itinerari que puja al neixament de les Fonts del Llobregat. Per arribar-hi, venint de Barcelona anar direcció Manresa, i allà cal seguir l'autovia C-16/E-9 en direcció nord cap a Berga, i després cap a Guardiola de Berguedà, os s'ha de trencar cap a la Pobla de l'Illet agafant la B-402 i després de la Pobla , agafar la BV-4031 cap a Castellar de N'Hug, on s'ha de deixar l'autocar i seguir cap al barri de la ribera i fins la casa de colònies( 5 minuts caminant).

A 145 km de Barcelona - A 189 km de Girona - A 185 km de Tarragona - A 198 km de Lleida.

 

 Equipaments:

- Reformada en casa de colònies, amb una capacitat de 100 places.
- Menjador de 100 places.
- Sales polivalents.
- Diverses esplanades per a fer-hi activitats.
- Calefacció.

 

Activitats:

- Tallers: Ungüent de plantatge (CI, CM, CS) / Dissecció d'egagròpiles (CS)

- Esports de muntanya: Espeleologia a la cova de la Tuta (CI,CM,CS) / Iniciació a l'orientació (CM,CS) / Iniciació al tir amb arc (CM,CS) / Iniciació a l'escalada en paret natural (CS) / Tirolina (CI,CM) / Trèkking Aquàtic (CS) / BTT (CS) / Parc d'aventura a la Pobla de Lillet (CM,CS) / Segway (CS) / Piragües, Paddle Surf i hydropedals (CS).

- Excursions: Parc Natural i cova de la Tuta (CM,CS) / Les Fonts del Llobregat i el Camí Ral (CI/CM/CS) / Ascensió al Turó de la Closa (CI), Ascensió a Puiners (CM), Ascensió al Roc Vermell (CS).

- Treballs de camp: Les Fonts del Llobregat + estudi de ruy (CM,CS) / Descoberta de Castellar de n'Hug (CI,CM,CS)

- Jocs: Fauna del Parc Natural Cadí-Moixeró (CI,CM,CS) / Rocòdrom (CM,CS) / La xarxa tròfica (CI,CM,CS), Il Juocco (CM,CS).

- Vetllades: Jocs de lots astral i ombres xineses (CI,CM) / Orientació nocturna i astronomia (CS) / Danses tradicionals dels Pirineus (CI,CM,CS), Festa de Comiat (CI,CM,CS) / Concurs de Ball (CI,CM,CS) / Jocs de Refugi (CM,CS).

- Visites: El tren del ciment (CI,CM,CS) / Mina de Petroli de Riutort (CS).

 

Preus:

**Estades de descoberta i d'esports de muntanya

Estades de tardor: del 1 de Setembre al 30 de novembre
- 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar 1er dia + activitats) : 65,10€ per alumne de primària (IVA inclòs). 
- 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1r dia + activitats) : 102,00 € per alumne de primària (IVA inclòs).

 

**Estades de descoberta i de multiactivitats d'esports de muntanya hivernals (no esquí)

Estades hivernals: de l'1 de desembre al 31 de març

- 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar 1er dia + activitats) : des de 73,45€ (IVA inclòs), segons data.
- 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1r dia + activitats) : des de 109,80€ (IVA inclòs), segons data.

 

**Estades d'educació ambiental, descoberta i esports de muntanya

Estades de primavera-estiu: de l'1 de Març al 31 d'Agost:

- 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar 1er dia + activitats) : 70,85€ per a primària i 84,80€ per al treball de síntesi de secundària (IVA inclòs). 
- 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1r dia + activitats) : 114,15€ per a primària i 130,30€ per al treball de síntesi de secundària (IVA inclòs).

Observacions:

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per a que la reserva sigui definitiva.

closa3.jpg closa1.jpg closa2.jpg closa4.jpg closa6.jpg closa8.jpg closa9.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar