El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Vilanova de Sau - Osona - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Les Tallades (casa de colònies)

Des de
61,00€
Imatge Les Tallades (casa de colònies)

Situació:

Al terme municipal de Vilanova de Sau , a la comarca d'Osona (província de Barcelona). Situada al bell mig del bosc, a la depressió dels cingles de Tavertet, entre les Guilleries i el Collsacabra, un lloc privilegiat on es troba representada una immensa gamma d'espècies vegetals i animals. El pantà de Sau es troba a 2 quilòmetres de la casa i Vic, a 18 quilòmetres, centre històric del mercat, de l'art i la cultura de la comarca.

 

Equipaments:

- Masia del s.XIV reformada i convertida en casa de colònies amb una capacitat de 190 places.
- Menjador de 130 places.
- 6 sales d'activitats.
- Parc infantil.
- Piscina, bosc propi i jardí.
- Camp de futbol amb gespa natural, pista de skate.
- Discoteca.
- Calefacció.
- Habitacions adaptades.

 

Activitats:

- Per a Ed.Infantil i Cicle inicial:

  * L'Extraterrestre: Ajudeu al nostre amic extraterrestre a tornar al seu planeta. Un simpàtic extraterrestre ha caigut al bosc de les Tallades. Ajudeu-lo a tornar al seu planeta coneixent el nostre sistema solar amb jocs i activitats   ben divertides com el planetari bombolla, i les gimcanes que tenim preparades!

  * Bruixes i Bruixots: Ajudeu a trobar el llibre encantat i aprendreu els millors trucs de l'escola de bruixes i bruixots. Natura i encanteris s'uneixen per viure unes colònies màgiques on els vostres alumnes recrearan un món de    fantasia del qual en seran els protagonistes. Encateris, misteris, màgia i molta diversió!

  * El Drac Sedallat: Ajudeu al Drac Sedallat a poder viure a un món millor! El Drac Sedallat està preocupat perquè    l'entorn on viu, a prop de Les Tallades, ja no és el que era... ajudeu-lo a tornar a ser fort dins el seu hàbitat!

  * El Professor Setciències: El professor Capficat està molt despistat, ajudem-lo en la seva feina de científic i viviu    unes colònies divertides. Unes colònies científiques on ajudareu al professor Capficat a realitzar els seus treballs i    experiments: enlairament de coets, planetari bombolla, jocs matemàtics, joc de nit... veniu i jugarem amb la ciència!    (només CI).

 

- Per a Cicle Mitjà i Superior:

   * Fem ciència! Ciència recreativa. Unes colònies divertides que us permetran experimentar i conèixer diferents disciplines científiques com l'astronomia, la física, les matemàtiques amb activitats entrentingudes com el rocòdrom, el tir amb arc, el planetari bombolla i moltes més sorpreses.

   * Aventura: Convertiu-vos en autèntics aventurers! Unes colònies plenes d'aventures on viureu experiències emocionants amb el rocòdrom, tirolina, tir amb arc i parc multiaventura.

 

- Per a tots els cicles de primària:

   * Els Bandolers: Convertiu-vos en amics del bandoler més famos de la zona. Unes colònies on coneixereu el "modus vivendis" d'un dels més famosos bandolers de la zona, en Serrallonga. (també en anglès!)

  * Els astronautes i aventura a l'espai: Unes colònies galàctiques per aprendre i divertir-se al mateix temps. Astronautes, Aventurers de l'espai... unes colònies galàctiques on treballarem, tot jugant, els planetes, enlairarem coets, entrarem dins el nostre planetari bombolla, confeccionem planetaris, i passareu pel rocòdrom o el parc d'aventura.

 

Preus:

- El preu d'unes colònies de 2 dies / 1 nit (amb allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats) són des de 61 € (IVA inclòs) per alumne, segons temporada escollida.

- El preu d'unes colònies de 3 dies / 2 nits (amb allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1er dia + activitats) són des de 89€ (IVA inclòs) per alumne, segons temporada escollida.

- El preu de les colònies en anglès té un preu de 78€ per alumne (IVA inclòs), les colònies de 2 dies/1 nit, i de 128€ (IVA inclòs) les colònies de 3 dies/2 nits.

- Per altres opcions, consultar preus!

Observacions:

Les activitats no començaran fins després de dinar del 1r dia (això inclou la piscina, si és que està inclosa).

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per a que la reserva sigui definitiva.

tallades1.JPG tallades3.JPG tallades4.jpg piscina-2014.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar