El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge Gèvaudn - Sauges - Setmana Santa
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Gèvaudan, del mite de la bèstia al llop actual

Des de
388,00€
Imatge Gèvaudan, del mite de la bèstia al llop actual

Participa d’un viatge fantàstic de 4 dies per terres franceses i descobreix una misteriosa història on la llegenda i la realitat s’uneixen per explicar-nos increïbles relats sobre llops.

Dia 1 Viatge amb autobus des de Barcelona i instal.lació als bungalows del càmping de Saugues. Visitarem l’estàtua de la Bèstia i contextualitzarem la seva fascinant  història. Després de passejar i conèixer la bonica ciutat de Saugues, que ens acolllirà durant tota la nostra estada, tindrem una xerrada amb l’historiador Bernard Soulier que, a través d’imatges i de peces antigues, ens farà fer un salt en el temps.
Dia 2 Dia d’excursions, amb la guía matinal de Bernard Soulier, farem una agradable passejada per conèixer in situ els escenaris històrics on van passar els fets, tot descobrint pobles amb encant com la Besseyre St. Mary o la famosa escultura de la Bèstia del poble d’Auvers, entre d’altres. Seguint la ruta pel nostre compte durant la tarda, visitarem l’ermita de Nôtre Dame d’Estours o la capella de l’abadia de Nôtre Dame des Chazes, per acabar el dia al bosc de Pommier on es va donar per mort el monstre.
Dia 3 Però la història no s’acaba aquí i seguint de nou els passos de la Bèstia ens endinsarem en una excursió molt agradable, al bosc de Tennezeyre, prop del poble d’Auvers, on descobrirem un paisatge majestuós, per acabar passant a tocar del Mont Mouchet (1497m), cim més alt de la regió. Tot baixant, veurem pobles com Paulhac, escenaris de lluita i valentia, per acabar, de nou a Saugues, visitant el museu de la Bèstia. Finalitzarem el dia tancant l’història del Monstre amb una xerrada sobre la vida i el comportament del llop real, que ens desmitificarà la crueltat que sempre se li ha atribuït a aquest animal i les llegendes negres que durant anys l’han perseguit.
Dia 4 Passarem el matí visitant el centre de llops de Gévaudan, el primer que es va fundar a França, on llops del Canadà, d’Europa i de l’Àrtic ens fascinaran amb la seva bellesa mentres aprenem més sobre la seva manera de viure i la seva seva situació actual. Finalitzarem el viatge amb el retorn amb l’autobus a Barcelona.

 

 

Observacions:

Preus: 388 euros persona

Dates: Setmana Santa 14 al 17 abril 2017

Inclou:

 • Anada i tornada amb autobus des de Barcelona.
 • Desplaçaments interns durant els 4 dies.
 • 2 guies acompanyants des de la sortida.
 • 3 nit d’allotjament en bungalows de 4/5 places amb dret a cuina, règim sols allotjament.
 • Conferència amb l’historiador Bernard Soulier.
 • Entrada al museu de la Bèstia.
 • Entrada al centre de llops de Gevaudan.
 • Assegurança de viatge bàsica.
 • Documentació.

No inclou: Àpats

 

Condicions:

 

 • Si no s’arriba al mínim establer (15 pers), l’agència es permet anular el viatge fins a 10 dies abans de l’inici.
 • Si es vol un bungalow per 2 caldrà pagar un suplement.

 

la bestia3.jpg la bestia5.jpg Castellvi4.JPG Castellvi7.JPG Castellvi6.JPG Castellvi5.JPG Castellvi9.JPG Castellvi1.JPG

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar

També et pot interessar