El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Canet de Mar - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Casa de colònies Can Brugarola - Canet de Mar

Des de
68,75€
Imatge Casa de colònies Can Brugarola - Canet de Mar

Descripció:

La casa de colònies Can Brugarola es troba ubicada dins el terme municipal de Canet de Mar i a tan sols 150 metres de la platja. Canet és un poble amb un clima suau, obert als visitants i amb un tresor artístic immillorable: el Modernisme. Tot plegat amb el benefici d’una situació geogràfica privilegiada que ens permet gaudir, tant del mar, com de la muntanya.

Més de 20 anys ens avalen quan parlem del mar. Can Brugarola disposa d’un equip de monitors preparat per fer-vos descobrir aquest món desconegut per a molts. A través de les nostres activitats viureu durant uns dies una aventura marítima i coneixereu els misteris que s’amaguen al fons del mar!

 

La casa:

- 80 places (possibilitat d'ampliar-les a 100).

- La casa consta de diferents edificacions. En una hi trobem el menjador, cuina i un bloc de sanitaris.

- A un altre edifici hi trobem els mòduls de dormitoris, amb habitacions de 10 fins a 20 places, amb sanitari independent a cada habitació. Les habitacions donen directament al pati i es disposa de places adaptades.

- També hi trobem diferents sales, una sala polivalent i una sala amb aquaris, amb una representació dels diferents biòtops marins.

- La finca està totalment tancada i disposa de diferents zones de joc i piscina.

- La casa disposa de WI-FI.

 

Activitats:

Seguint amb l’essència d’escola de mar que sempre ha identificat Can Brugarola, farem que la vostra estada sigui inoblidable. Amb el nostre equip de monitors farem activitats d’allò més lúdiques i aconseguirem que els nens aprenguin i descobreixin el desconegut món del nostre mar Mediterrani. Podreu trobar els programes de sempre també en anglès!

 

* Per a escola bressol, educació infantil i cicle inicial.

Programa "El Tresor d'en Cap de Trons": disponible en català i en anglès.

Veniu a ajudar-nos a trobar el tresor del pirata Cap de Trons amb les següents activitats: Aquaris, Pirates Llegendaris, Toca-toca, Conserva del seitó, La platja, Galerades pirates, Busca del tresor, Visita al port, Vetllada pirata...

* Per a cicle mitjà i superior de primària i ESO

Programa "Escola de Llops de Mar": disponible en català i en anglès.

Convertiu-vos en autèntics grumets i guanyeu-vos el títol de llops de mar amb les següents activitats segons el vostre programa: Aquaris, Cursa d'orientació per Canet de Mar, Morfologia, Conserva del Seitó, La vida a prop del mar, Galerades marineres, Nusos mariners, Visita al port, Vetllada marinera...

* Per a ESO.

Crèdit de síntesi "L'home i el mar: l'equilibri d'un ecosistema": disponible en català i amb activitats en anglès.

 

L’objecte del nostre estudi és el litoral
de la costa del Maresme i especialment
el Port d’Arenys de Mar. La metodologia
didàctica és principalment
practico-experimental i inductiva,
utilitzant tres recursos:
- el quadern de camp,
- el treball en grup
- i el dossier de l’alumne

L’objecte del nostre estudi és el litoral de la costa del Maresme i especialment el Port d’Arenys de Mar. La metodologia didàctica és principalment practico-experimental i inductiva, utilitzant tres recursos: el quadern de camp, el treball en grup i el dossier de l’alumne.

 

Preus:

- De setembre a febrer: estada de 3 dies/2 nits des de 105,60.-€ per alumne i estada de 2 dies/1 nit des de 68,75.-€ per alumne.

- De març a juny: estada de 3 dies/2 nits des de 105,60.-€ per alumne de dilluns a dimecres o 118,80.-€ per alumne de dimecres a divendres. Estada de 2 dies/1 nit des de 68,75.-€ per alumne de dilluns a dimecres o 75,90.-€ per alumne de dimecres a divendres.

- Sortides d'1 dia: 11,55.-€ per alumne.

- Consultar preus per a estades de més dies.

- Suplement treball de síntesi: 4,25.-€ per alumne.

- Gratuïtats mestres: 1 mestre gratuït cada 8 alumnes d'educació infantil i 1 mestre gratuït cada 10 alumnes de primària.

- Preus amb el 10% d'IVA inclòs.

 

Observacions:

brugarola8.jpg brugarola 2.jpg brugarola3.jpg brugarola4.jpg brugarola5.jpg brugarola6.jpg brugarola7.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar