El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs Dublín - Europa
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Viatge a Dublín

Imatge Viatge a Dublín

El riu Liffey separa les zones nord i sud de la ciutat. Al nord està tradicionalment el Dublín més humil i més obrer. El sud és la zona rica, amb boniques cases victorianes i barris de cases baixes i tranquil•les al llarg de la badia de Dublín.

 

Ells llocs de més interès es troben als voltants del carrer principal, O’Connell Street. Te edificis tan representatius com l’Oficina Central de Correus (allà fou on els revolucionaris de l’aixecament de Pasqua de 1916 proclamaren la independència d’Irlanda) o el representatiu Monument a la Llum (Una icona d’acer inoxidable de 150 metres d’alçada, i la seva punta s’il•lumina per la nit, creat per commemorar l’arribada del nou mil•lenni). Al carrer Herny Street es concentra alguns dels grans magatzems i centres comercials més grans de la ciutat com Debenhams, Arnotts, Penney’s o ILAC. A la part nord de la ciutat hi ha l’estadi Croke Park de futbol gaèlic, amb un museu molt peculiar sobre els esports autòctons irlandesos. I fent un passeig al costat del riu trobarem les antigues casernes que acull una de les diferents seus del Museu Nacional d’Irlanda, i arribarem a Phoenix Park, un dels parcs urbans més grans d’Europa, per relaxar-se i muntar en bicicleta. Allà hi trobarem la residència del primer ministre.

 

La zona sud del Liffey , trobem Westmoreland Street,on veurem la peculiar façana circular de l’edifici del Banc d’Irlanda, i el Trinity College, la universitat més antiga d’Irlanda. Podem entrar lliurement al pati del recinte de la universitat o gaudir dels jardins. La biblioteca, amb la seva long room del segle XVIII i el famós Book of Kells.

 

L’estàtua de Molly Mallone, la protagonista d’una de les cançons populars irlandeses més conegudes. El principal carrer peatonal Grafton Street és un lloc divertit, sempre amb cantants i artistes de carrer. El parc de St Stephen’s Green, i per veure les típiques cases georgianes, amb les seves façanes de maó i les seves típiques portes, podem anar a Harcourt Street o als voltants de la plaça de St Stephen’s Green. Aquesta zona del districte 2 de Dublín està considerada com una de les més elegants i tradicionals de la ciutat.

 

És imprescindible anar a la catedral de San Patrich, el Castell de Dublín, l’Ajuntament o l’exposició de Dublinia, com també la fàbrica de Guinness i la Guinness Storehouse, set plantes d’exposició en la que ens explicaran com s’elabora la cervesa. També es pot veure la Kilmainham Gaol, l’antiga presó on van estar alguns dels protagonistes de la independència irlandesa. L’antiga destil•leria de Jameson, on hi ha una mostra força interessant sobre com es produeix el whisky. Heu de gaudir d’uns dels grans atractius de Dublín, els seus pubs i la vida nocturna, el Temple Bar és una de les principals zones de cultura, on es combinen sales de concerts, clubs o la filmoteca nacional amb alguns dels pubs i restaurants més tradicionals de Dublín.

 

Si vols fer el teu pressupost, amb dates, allotjaments i activitats, fes click AQUÍ. Et dirigirem al nostre nou espai web ZONA FIN DE CURSO. O bé pots omplir el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Observacions:

dub2.jpg dub3.jpg dub4.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar