El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs Amsterdam - Europa
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Viatge a Amsterdam

Imatge Viatge a Amsterdam

T'adonaràs de la gran peculiaritat de la ciutat d'Amsterdam quan naveguis pels seus canals rodejats de bicicletes.

És una de les ciutats amb més ambient d'Europa, te un turisme molt jove i això es nota en l'ambient i la intensitat de la vida de dia i nocturna.

Culturalment Amsterdam no es queda endarrere i està a l'avantguarda d'Europa pel que fa als espectacles, art i museus. Entre els principals museus es troben grans exponents com el Rijksmuseum, el Museu Van Gogh o la Casa d'Ana Frank.

 

10 coses imprescindibles que s'han de visitar:

- Rijksmuseum

- La Casa d'Ana Frank

- El museu de ciències NEMO

- El Tropenmuseum

- El Museu Hermitage de Ámsterdam

- Casa de Rembrandt

- Madame Tussaud a Amsterdam

- Museu marítim Scheepvaartmuseum

- El Museu Van Gogh

- El Museu Històric Jueu

 

A Holanda hi ha moltes ciutats per visitar amb una història centenària. Les ciutats més antigues del país són Maastricht i Nimega. També Utrecht, Deventer, Middelburg i Stavoren estaven ja habitades des dels primers segles de la nostra era. Tota aquesta història queda reflectida en l'arquitectura i la cultura d'aquestes meravelloses ciutats

Si viatjaràs a Amsterdam, pots llegir la seva interessant història per gaudir molt més del viatge. Després pots dedicar-te a conèixer les zones i els llocs més importants de la ciutat, descobrint i indagant entre les seves curiositats.

 

Si vols fer el teu pressupost a mida, amb dates, allotjaments i activitats, fes click AQUÍ. Et dirigirem al nostre nou espai web ZONA FIN DE CURSO. O bé pots omplir el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

 

Observacions:

ams1.jpg ams3.jpg ams4.jpg ams5.jpg ams6.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar