El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs Berlín - Europa
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Viatge a Berlín

Imatge Viatge a Berlín

Berlín és el centre polític, cultural i històric d'Alemanya. Amb el temps, ha tornat a convertir-se en un dels principals destins turístics d'entre totes les metròpolis del món. Aquesta ciutat ofereix història tangible i tresors artístics de totes les èpoques, a més de diverses possibilitats de compres i una animada vida nocturna. I resulta fàcil arribar-hi des de qualsevol població. En tren, cotxe, autobús o vaixell, tots els camins condueixen a Berlín. Els dos aeroports que te Berlín, tenen una excel·lent connexió amb la xarxa pública de transport de rodalies.

 

Veurem l'imprescindible de Berlín, sense oblidar-nos d'interessants palaus, miradors, monuments i temples, així com els llocs més bonics i amagats de la capital:

 

- Alexanderplatz és una de les places més conegudes de Berlín, i la més gran."Alex", que és com l'anomenen els berlinesos, va rebre el seu nom del sard Alexandre I, que va visitar el 1805 la capital del regne de Prúsia. L'any 1882 fou un important centre de comunicacions amb la construcció d'una estació de ferrocarril.

- L'Ajuntament de Berlín (Berliner Rathaus), en destaca la seva noble façana, és un dels símbols de la ciutat.

- Belvedere des de Pfingstberg, amb les vistes més boniques de Potsdam enmig d'arquitectura i jardineria prussianes, a més de 100 m d'alçada. 

- Bebelplatz és una de les places més boniques de la capital. Això no només es deu als edificis que la rodegen, sino també a la seva situació al costat del fantàstic bulevard de Unter den Linden. 

- La torre de televisió de Berlín (Berliner Fernsehturm), amb els seus 368 metres, és l'edifici d'accés públic més alt d'Europa.

- Botanischer Garten és el Jardí Botànic de Berlín, amb més de 22.000 classes de plantes.

- L'espectacular conjunt arquitectònic de la Cancelleria Federal Alemanya fou projectat durant el govern de Helmut Kohl (1982–1998) pels arquitectes berlinesos Axel Schultes i Charlotte Frank. 

- Jüdischer Friedhof Weißensee és el cementiri jueu més gran d'Europa, i es va fer el 1880. Aquí hi tenen sepultura més de 100.000 persones.

- L'Illa dels Museus de Berlín és una magnífica obra d'art amb 5 museus de renom mundial.

- L'evangèlica Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, més coneguda como Gedächtniskirche (Església Memorial) és un monument per la pau i la reconciliació.

- Hamburger Bahnhof és l'antiga estació de tren entre la capital i la ciutat hanseàtica. A l'edifici d'entrada hi trobarem el Museu contemporani.

 

Si vols fer el teu pressupost a mida, amb dates, allotjaments i activitats, fes click AQUÍ. Et dirigirem al nostre nou espai web ZONA FIN DE CURSO. O bé pots omplir el formulari amb les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Observacions:

berlin1.jpg berlin2.jpg berlin3.jpg berlin5.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar