El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs París - Europa
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Viatge a París

Imatge Viatge a París

París te mil cares i mil maneres de descubrir-la. Hi ha lloc imprescindibles per veure, però també te molts altres llocs sorprenentper descobrir:

 

- Creuer pel Sena, romàntic, insòlit, fascinant… 

- Torre Eiffel, símbol i monument ineludible de la capital. Culmina a 324m d'alçada i te un pes total de 10.100 tonelades. Construida en 2 anys, 2 mesos i 5 dies, fou dissenyada en motiu de l'Exposició Universal de 1889,celebrant els seus 125 anys al 2014.

- Visita al Museu del Louvre Les seves col·leccions inclouen obres d'art occidental, des de l'Època Medieval fins al 1848, de les civilitzacions antigues orientals, egipcies, gregues, etrusques, romanes, de les arts gràfiques i de l'art de l'Islam. De sala en sala, l'antic palau reial ens ensenya les seves obres més conegudes: la Gioconda, La Balsa de la Medusa, la Venus de Milo, La Victoria de Samotracia… ¡En total, unes 35 000 obres! 

- L'Arc de Triomf, situat a la plaça de l’Étoile, a dalt de l’avenue des Champs-Élysées. És l'arc més gran del món. Fou encarregat per Napoleó i construit l'any 1806, per celebrar la victoria de l'emperador a Austerlitz.

- Dels Champs-Elysées fins Montmartre: Degustant les cafeteries dels Champs-Elysées podem començar una ruta que continuaria baixant fins la Torre Eiffel per l'avinguda Marceau contemplant la famosa flama del Pont de l'ànima. Arribant a Notre-Dame, la catedral imponent. No oblideu passar per la passarel·la des Arts, el Pont Neuf i l'Institut de France… Arribar-vos a Montmartre per gaudir d'una vista excepcional de la ciutat i els espectaculars monuments que s'il·luminen de nit.

- De la Villette fins la biblioteca François Mitterrand: per descobrir un París diferent i desconegut. La Villette cap a la Ciutat de les Ciències per explorar les seves exposicions i espacis interactius, on podreu satisfer la curiositat de les neurones Podreu passejar pel Canal Saint-Martin para apreciar un antic barri popular que està molt de moda. Les voreres estan plenes de simpàtics locals de restauració. A la plaça de la République, situada una mica més avall us permet arrribar a Beaubourg. També podeu anar a l'Institut del Món Àrab i veure el nou barri modern de la Gran Biblioteca, el cor del París contemporani, inteligent, desmesurat i elegant.

- Montparnasse, Montmartre, la llegendària esglèsia de Saint-Germain-des-Prés : Per veure el París dels artistes, començant pel cafè de Montparnasse i visitant el petit museu Bourdelle on s'hi veu aquest ambient. Les brasseries i els cafès mítics del bulevar Montparnasse us portaran fins als jardins de l'Observatori. A Saint-Germain-des-Prés, sel·lecte lloc on rivalitzen artistes i intel·lectuals. Arribant a Montmartre trobareu records dels tallers artístics de Picasso i Utrillo, el surgimiento del cubisme, els cabarets, les vinyes, les cançons als carrers i les pintors de la plaça del Tertre.

- Arenas de Lutèce, rue Mouffetard, barri llatí, avinguda de l'Opéra: un passeig a través de la història parisina.Pels carrers de París seguint la petjada de la Roma clàssica amb una visita al circ romà de Lutecia. Ens endinsarem en l'Edat Mitjana visitant el museu de Cluny. Passant pels carrers de Mouffetard, de la Montagne Sainte-Geneviève i de l'Ecoles que arriva a la Sorbona, la universitat més antiga d'Europa. Un lloc per a la restauració de petits locals és el Barri Llatí. Podeu visitar la Santa Capilla, joia de l'època gòtica. Després de passar per la punta de la Ile de la Cité podreu veure l'avinguda de l'Òpera amb una de les perspectives típicament haussmanianas.

- Montmartre, font Médicis, mansions del barri del Marais. A la plaça Abbesses, en Montmartre: ideal per un esmorzar molt parisí . Pujareu a admirar les vistes des del Sacré-Cœur. Baixeu pel carrer Martyrs, plena de botigues, fins el barri de Saint-Georges, on es troba el Museu de la Vida Romántica… Podreu passejar pel Jardí de Luxemburg, un lloc idoni per descansar sota els àrbres de l'esplèndida font Médicis. Podeu visitar el Marais, un dels barris més antics de la ciutat: hotels particulars, el museu Picasso, les botigues de petits artesans i artistes, racons secrets (com el Carreau du Temple) i la tranquilitat de la Place des Vosges.

 

Si vols fer el teu pressupost a mida, amb dates, allotjaments i activitats, fes click AQUÍ. Et dirigirem al nostre nou espai web ZONA FIN DE CURSO. O bé pots omplir el formular amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Observacions:

paris1.jpg paris2.jpg paris3.jpg paris4.jpg paris5.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar