El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs Bilbao, Donosti, Zumaia... - País Basc
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Viatge al País Basc

Imatge Viatge al País Basc

Podem fer un programa d'activitats a mida segons disponibilitat, presupost, nº d'alumnes... a escollir entre:

 

- Passeig en vaixell pel Flysch de Zumaia menter un guia ens explica la formació i característiques dels penyasegats de Zumaia y Deba.

- Activitats d'aventura: BTT, piragüisme al riu Urola de Zumaia, escalada, senderisme, orientació en una ruta per la muntanya, espeleologia, trekking pels penyasegats, rutes a cavall...

- Visita de la rèplica de la Cova de Ekain per a conèixer la vida dels nostres avantpassats. Realitzarem un taller de pintures rupestres amb pigments naturals i un altre per aprendre a fer foc com en aquella època.

- Taller didàctic a escollir de Granja-escola.

- Visita de Bilbao, el seu casc antic (els set carrers, la plaça Nueva, el mercat de la Ribera, la basílica de Begoña i el parc d'Etxebarria), la zona de l'arenal, la Gran Via i la zona vella amb els seus tradicionals pintxos.

- Entradas del museo d'art contemporani Guggenheim.

- Visita de Donostia, la seva badia, la platja de La Concha, el passeig marítim i el port. També veurem el casc antic amb l'església de San Vicente, la catedral... I el boulevard, el palau de congressos i l'auditori Kursaal

- Entrades del Kutxaespacio de la ciència i el seu planetari, amb activitats relacionades amb el món de la ciència i la tècnica.

- Entrades al Museu Basc del Ferrocarril i un passeig en tren de fusta amb una locomotora de vapor.

- Entrades al Museu de les Ciències.

- Visita del Santuari de Loyola en Azpeitia.

- Entrades al Museu d'art i història de Zarautz.

- Entrades a l'Aquari de Donosti.

- Visita guiada al Museu del Pescador (Torre Ercilla).

- Entrades al Museu Euskal Herria de Gernika.

 

Si vols fer el teu pressupost a mida, amb dates, allotjaments i activitats, fes click AQUÍ. Et dirigirem al nostre nou espai web ZONA FIN DE CURSO. O bé pots omplir el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

 

Observacions:

basc2.jpg basc3.jpg basc4.jpg basc5.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar