El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs Eïvissa - Balears
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Illa d'Eïvissa

Imatge Illa d'Eïvissa

Les Illes Balears són un dels destins més escollits del Mediterrani occidental i els motius estan clars. Hi trobaràs cales de somni, boniques postes de sol i una natura espectacular. Pots gaudir de les illes com tu vulguis: amb tota la tranquilitat que busques o vivint les nits més esbojarrades.

 

Les seves illes són indrets per a perdre's en els seus pobles mariners, descobrir els seus paisatges de pel·lícula o practicar esports nàutics. Especialment tranquil·les són Menorca y Formentera, dos petits paradisos en el Mediterrani. Les dues illes més grans són Mallorca i Eïvissa.

 

Eïvissa, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO degut a la seva biodiversitat i la seva cultura. Mostres són el jaciment fenici de Sa Caleta, la necròpolis de Puig des Molins i el centre històric de la ciutat d'Eïvissa.

 

Per a fer el teu viatge a mida, escollint dates, allotjament i activitats, fes click AQUÍ. Et dirigirem al nostre nou espai web ZONA FIN DE CURSO. O bé pots omplir el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Observacions:

eivissa2.jpg eivissa3.jpg eivissa4.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar