El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs Girona, Cadaqués - Catalunya
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

La Costa Brava

Imatge La Costa Brava

 

Si et diem que gairebé una tercera part de la Costa Brava i el Pirineu de Girona és un espai natural protegit, ja et pots fer una idea del què hi trobaràs.

 

Set parcs naturals, de contrastos espectaculars, que et permetrán visitar des dels pics nevats fins a les platges i les cales més encantadores del Mediterrani en pocs quilòmetres.

 

I en aquesta distància tan curta, hi ha un lloc per a pobles pescadors i poblacions rurals d'alta muntanya. Per a monastirs i esglésies romàniques. Per a restes iberes, ruïnes greco-romanes, calls jueus i fortificacions medievals. Per a tot el llegat surrealista de l'obra de Salvador Dalí.

 

Si vols fer el teu pressupost, amb dates, allotjaments i activitats a triar, fes click AQUÍ. Et dirigirem al nostre nou espai web ZONA FIN DE CURSO. O bé pots omplir el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Observacions:

cadaques.jpg Gerona3.jpg museu dali.jpg SANT PERE DE RODES.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar