El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge multiaventura Barcelona - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Barcelona Bosc Urbà

Des de
8,00€
Imatge Barcelona Bosc Urbà

* BARCELONA BOSC URBÀ (Barcelona ciutat) 

 

El primer parc d'aventura dins la ciutat. Situat a la plaça del Fòrum el Barcelona Bosc Urbà és un nou concepte d’espai d’aventura: un parc d’aventura urbà.

A partir d’ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d’una activitat esportiva i d’aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs ubicats en plataformes de fins a 6 metres d’alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t’esperen en els diferents circuits que proposem, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.

 

- Circuit taronja: Nivell de dificultat baix. Destinat a nens/es de 4 a 10 anys o fins a 1,30 metres d’alçada. Consta de 14 plataformes situades a 1,5 metres del terra.

- Circuit blau: Nivell de dificultat mig. Consta de plataformes construïdes a 4 metres del terra i és apte per a nens/es a partir de 8 anys (a partir de 1,35 cm),  famílies i adults.

- Circuit vermell: Nivell avançat pels amants d’emocions fortes. Destinat a tots els que vulguin descarregar adrenalina i gaudir de la màxima emoció. Amb plataformes situades a partir de 6 metres del terra, el circuit acaba amb la nostra tirolina de més de 120 metres. Recomanat per nens a partir de 12 anys i 1,45cm d'alçada.

 

Cal tenir en compte:

- El grup ha de ser de mínim 15 alumnes.

- L'horari de la instal•lació és de 10h a 18h.

 

Preus:

. Circuit taronja: 8.-€ per alumne.

. Circuit blau: 13.-€ per alumne.

. Circuit vermell: 13.-€ per alumne.

. Circuit blau+vermell: 19.-€ per alumne.

. Per a grups de més de 50 alumnes, consulteu-nos els descomptes.

. Preus amb l'IVA inclòs.

. Professors gratuïts.

 

Observacions:

L'autocar és opcional. Disposem d'autocars de 70-56-37 i 28/30 places, demaneu-nos pressupost!

barcelona-bosc-urba1.jpg barcelona-bosc-urba6.jpg barcelona-bosc-urba4.jpg barcelona-bosc-urba5.jpg barcelona-bosc-urba3.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar