El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge multiaventura Arbúcies - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Camina Descalç, sent la terra!

Des de
5,00€
Imatge Camina Descalç, sent la terra!

* SENDER CAMINA DESCALÇ - Arbúcies (Girona)

 

Caminar descalç és canviar de ritme, triar la senzillesa, posar-se en contacte amb la natura i l’oportunitat poc freqüent de despertar tots els teus sentits!

2 hores de caminada per un sender per caminar descalç sobre una gran varietat de materials: argila, gespa, fusta, fulles, agulles de pi, sorra, pedres, còdols, suro, palla, aigua, fang... Vine a provar una activitat nova, inèdita a Catalunya i Espanya! Sent la Terra!

 

Caminar descalç és ideal per a les escoles! Els nens i joves aprenen mitjançant l'experimentació i els sentits: han d'olorar, tocar, sentir, mirar per aprendre el que els hi ofereix el bonic entorn de les Guilleries.

 

Al llarg del camí hi ha tallers mediambientals amb material pedagògic de suport, jocs d'equilibri, ponts penjants i tallers sensorials i d'aprenentatge que parlen de l'entorn natural i la seva fauna.

L'objectiu és despertar respecte per la natura i els animals, i aprendre aspectes de la natura de forma divertida i interactiva. Al final del camí hi ha un laberint on parlem de l'ecologia i de l’impacta de l’esser humà en la natura.

 

Caminar descalç ofereix a les escoles una classe diferent a l'aire lliure, tot canviant de ritme i posant-se en contacte amb la natura. Una oportunitat poc freqüent de gaudir i aprendre despertant tots els sentits.

 

Cal tenir en compte:

. El grup ha de tenir un mínim de 15 alumnes, o pot variar el preu.

. Vàries opcions pel pícnic: atura’t a mig camí en la zona de relaxació i jocs o a la zona de recepció a on trobaràs taules i servei de cafeteria.

. Facilitats: La zona de recepció ofereix caselles per deixar les sabates i una font d'aigua per rentar-se els peus després de la caminada. Lavabos i servei de cafeteria.

. Oferta vàlida per  a dies laborables dins el calendari escolar.

 

Preu:

. El preu del sender dels sentits Camina Descalç és a partir de 5.-€ per alumne (IVA inclòs), i els professors gratuïts.

. Si contracteu també l’activitat del Parc La Selva de l’Aventura, el preu del paquet és a partir de 17.-€ per alumne (IVA inclòs), i els professors gratuïts.

Observacions:

L'autocar és opcional. Disposem d'autocars de 70-56-37 i 28/30 places, demaneu-nos pressupost!

03_Camina.jpg camina5.jpg camina 4.jpg IMG_4795.jpg camina7.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar