El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Viatge a la Barcelona Medieval

Des de
8,50€
Imatge Viatge a la Barcelona Medieval

Descripció:

Realitzarem un viatge a l’època medieval, a través de les restes que ens queden d’aquesta època a la ciutat de Barcelona. Passejarem pels carrers del barri gòtic i veurem els edificis més emblemàtics com la catedral, la plaça Felip Neri, el Call jueu, la plaça del rei, el palau episcopal, la casa de l’ardiaca, el palau comtal, plaça Sant Jaume, l’ajuntament, la generalitat... fins arribar al barri de la marina on hi trobarem Santa Maria del Mar i el Born.
Amb explicacions històriques, socials, d'art i econòmiques que ens faran entendre a través de les seves característiques, les formes de vida de la societat de l’època (noblesa, església, burgesia...) , els canvis que van viure i la importància d'aquesta època per la ciutat i per la resta de Catalunya. Acabarem l’itinerari al Parc de la Ciutadella on hi havia el barri dels mariners, i aprofitarem per dinar i tindrem una estona lliure o podem fer una descoberta del parc.

 

A tenir en compte:

- Sortida que ens permet adaptar les explicacions a les temàtiques que més interessin al grup (història, societat, art...), o als diferents cursos des de primària fins a batxillerat.

- L'itinerari guiat dura tot el matí, per tant es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar si ho voleu fer de tot el dia.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a mig dia, la durada és fins les 14h.

- Ara també visita en anglès! Consulteu-nos!

Preus:

- El preu de l'activitat és de 8'50 € (IVA inclòs) per alumne.
- L'autocar és opcional. El preu és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490€, 37 places - 450€ i 28/30 places -425€ (IVA inclòs).
- Els professors són gratuïts.

Observacions:

LA SORTIDA INCLOU:
. Guies-monitors (1 per classe de 20 - 30 alumnes).
. Entrades.
. Dossier.

barrio-gotico3.jpg gotic3.jpg Santa Maria del Mar 2.jpg Vitrall.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar