El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Canyamars (Maresme) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Viu Can Gel! granja lletera. NOVETAT!

Des de
8,00€
Imatge Viu Can Gel! granja lletera. NOVETAT!

Descripció:

 Vols conèixer una granja lletera? A Can Gel ens dediquem a la producció de llet des del1910 i hem iniciat amb molta il·lusió el projecte "Viu Can Gel" per acostar la nostra feina a tots els públics. I especialment als nens, els volem donar de forma educativa i interactiva la resposta a una pregunta a priori tan bàsica i fàcil com és: "D'on surt la llet?"

I ho fem mitjançant una visita a la nostra granja, a través dels seus diferents espais, ens endinsem en el món de les vaques lleteres, tot veient des de què mengen i de quins cultius prové aquest menjar, quines són les característiques físiques de les vaques, quin és el cicle de la llet..., fins la recollida de la llet que produeixen.

A part, proposem diversos tallers educatius pràctics (activitats, jocs, recursos audiovisuals...) destinats a assolir els conceptes d'una manera divertida i entretinguda, segons l'edat dels alumnes.

 

**La visita a la granja: els alumnes i professors, recorren totes les instal·lacions de la granja acompanyats d'una persona que els fa de guia i els ofereix explicacions específiques de cada zona. La visita es complementa amb:

  - Audiovisual: vídeo corporatiu i adaptat segons el taller.

  - Zona d'interacció amb animals: per tenir contacte amb les vaques i els vedells.

  - Zona d'interacció productiva.

  - Interacció amb els aliments: per experimentar amb les diferents composicions, textures i olors dels aliments que constitueixen la dieta de les vaques.

  - Reforç visual: panells amb imatges i explicacions sobre les vaques lleteres.

  - Exposició de maquinària i estris.

  - Mini-granja: recinte per observar i interactuar amb altres animals de granja com gallines, conills i ovelles.

  - Zona d'esbarjo.

 

**Tallers:

  - Conte sonor "El Soroll Misteriós" (Esc. Bressol, Ed.Infantil): és l'aventura que emprèn la vedella Gelatina per tal d'esbrinar què o qui fa un soroll que sent cada dia al matí. Al llarg del camí coneix amics amb els que cantarà cançons i també descobrirà nous sons de la granja.

 - La granja en 4D (Cicle Inicial): es tracta d'un taller sensorial en el que posarem a proba els nostres sentits a través del tacte, de les olors, els sons i el gust. Aïllem tots els elements individualment i podrem conèixer d'una forma diferent la nostra granja.

- La vida d'una vaca de Can Gel (Cicle Inicial i Cicle Mitjà): es tracta d'un conte de la vida de la vaca Gelatina des de que neix fins que és la vaca més productiva de Can Gel. El conte serveix com a fil conductor de la visita que farem a continuació a la granja.

- La increïble fórmula del got de llet (Cicle Mitjà, Cicle Superior i 1r cicle ESO): ens podem beure un got de llet en poc temps però cal molt més temps i elements per tal que arribi a la nostra nevera. Joc d'enigmes que resoldrem a mida que anem fent la visita.

- Desxifra el codi reproductiu "1524102" (ESO i Batx): es donen i treballen els continguts referents a la reproducció i a la genètica.

- Taller "La granja - anàlisis" (Batx): són tallers fets a mida, es treballa la granja a través de dades reals de producció, índex reproductius, etc.

 

A tenir en compte:

- A Can Gel no barregem mai dues escoles o col·lectius en una mateixa jornada, és per això que oferim una certa flexibilitat en els horaris. L'horari d'obertura és a les 9:30h del matí i tanquem a les 16:00h. Per tal de fer l'activitat de forma òptima, recomanem que la visita no comenci més tard de les 11:00h.

- Disposem d'una zona de lleure on hi ha taules de pícnic i zona de joc pels nens. Les escoles i col·lectius que vinguin a fer la visita poden disposar de la zona de lleure des de l'arribada fins a finalitzar la jornada, dins de l'horari establert.

 

Preus:

-Visita + taller: 8,00.-€ per alumne (IVA inclòs) (excepte taller "Conte sonor" i "La granja en 4D", que tenen un preu de 9,00.-€ per alumne (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

 

Observacions:

Si tens qualsevol dubte, consultan's!

can-gel-viu-can-gel-1.jpg can-gel-viu-can-gel-3.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar