El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Sant Martí de Tous - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

La casa del Teatre - NOVETAT!

Des de
10,00€
Imatge La casa del Teatre - NOVETAT!

Descripció:

El Teatre Nu fem espectacles per a tots als públics, familiars, infantils, per a nens i nenes o com vulgueu anomenar-los. A nosaltres ens agrada dir-ne teatre. Pensem   que   el   teatre   pot   aportar   molts   i interessants estímuls a tothom, més enllà de l’edat que tingui o de la professió que faci o desitgi fer. Les eines comunicatives que ens dóna el teatre es poden aplicar a tota mena de situacions que ens planteja la vida i, tant els infants com els adults, poden veure en el teatre un estímul per créixer i desenvolupar-se. La Casa del Teatre Nu neix amb la voluntat de ser un espai obert de creació. Un lloc on, a part de crear els nostres espectacles, puguem compartir amb el nostre públic i amb diferents professionals quins són els processos que fem servir per tirar endavant una creació.

 

* Un matí de llegenda: L’activitat es desenvoluparà entorn de la llegenda de “La Senyora de Tous”. A partir de 3 tècniques teatrals diferents (el teatre de màscares, el teatre d’objectes i la narració), i la realització d’uns petits exercicis pràctics de cada disciplina, aproparem a l’alumne al món del teatre i la creació. L’activitat es durà a terme en tres espais diferenciats: El teatre, l’aula-taller i el castell de Sant Martí de Tous.

* Teatre de prop: Tant bon punt arribeu, visualitzarem al teatre, un dels nostres espectacles que previament haureu escollit. Un cop finalitzat dividirem el grup en tres, uns es quedaran al teatre parlant amb els actors professionals, podrem descobrir els secrets de l'escenografia i del teatre i podreu conèixer els titelles que us han fet somriure. Un altre grup anirà a l'aula taller a conèixer més titelles, com es manipulen o a fabricar-ne un de ben senzill, i l'altre anirà a l'aula d'expressió a fer jocs lúdico-expressius teatrals. Tots els grups rotaran de manera que tots els nens faran totes les activitats.

 

A tenir en compte:

- Ens adaptem a les vostres necessitats, si voleu treballar algun tema en concret, parlem-ne i trobem l'activitat teatral.
- Cal dur esmorzar, cantimplora i dinar.
- En cas de pluja realitzarem l'activitat igualment dins La Casa del Teatre Nu.
- Les activitats estan programades pel matí, si voleu que la sortida duri tot el dia tenim l'ampliació amb una excursió a peu a Sentofores o El saltant de La Fou (paratges de Sant Martí de Tous) tot explicant la llegenda d'aquest paratge.

- Grups de mínim 25 alumnes i màxim 50 alumnes.

 

Preus:

Un matí de llegenda: 10€/nen (IVA inclòs).
Teatre de prop: 10€/nen (IVA inclòs).
Els professors són gratuïts.
Cada 25 nens, regalem una entrada de la sortida gratuïta.

Observacions:

La sortida inclou monitors i taller.

Si tens qualsevol dubte, consulta'ns!

IMG_0348_opt.jpg IMG_0430_opt.jpg sala.jpg IMG_0352_opt.jpg sant-marti-de-tous.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar