El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs Roma - Italia
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Creuer 4 dies amb estada d'una nit a Roma

Imatge Creuer 4 dies amb estada d'una nit a Roma

Sortides tots el dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes.

 

Dia I. Barcelona – navegació Presentació a la terminal per check in i operacions d’embarcament. Sortida cap a Civitavecchia. Sopar lliure. Diversió a la discoteca. Nit a bord.

Dia 2. Navegació – Roma Esmorzar i menjar a bord lliures. Jornada a la disposició dels estudiants per gaudir de les instal·lacions del vaixell o realitzar cursos formatius per part dels professors. Possibilitat de visitar el Pont de comandament. Arribada a Civitavecchia. Desembarcament i trasllat en autocar a Roma. Sopar i allotjament a l’hotel 3* a Roma.

Dia 3. Visita Roma i sortida cap a Barcelona Esmorzar a l’hotel. Jornada lliure a disposició del grup per aprofundir el coneixement de la ciutat acompanyats pels professors (possibilitat d’adquirir excursions facultatives amb bus i guia). A la tarda, sortida en autocar cap a Civitavecchia. Check in, embarcament i sortida cap a Barcelona. Sopar lliure. Diversió a la discoteca.

Dia 4. Navegació - Barcelona Esmorzar i menjar a bord lliures. Jornada a la disposició dels estudiants per gaudir de les instal·lacions del vaixell o realitzar cursos formatius per part dels professors. Arribada a Barcelona i desembarcament.

Observacions:

Possibilitat de fer visita a Barcelona el primer dia.
Assegurança de viatge no inclòs.
Reserva a petició i prepagament del 25% i segons disponibilitat de places.
Distribució de cabines triples i quadrubles per studiantes
Professors en cabina doble
Consultar gratuïtats per a professors.
Et financem part del teu creuer perquè et costi menys

grimaldi7.jpg Grimaldi8.jpg roma1.jpg roma2.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar