El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Torrelles de Llobregat - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Catalunya en Miniatura

Des de
6,50€
Imatge Catalunya en Miniatura

Descripció:

Un parc temàtic on trobaràs l'única exposició de maquetes a escala de Catalunya, declarat d'Interès Turístic Nacional, que es va crear per donar a conèixer els monuments i edificis més representatius de les terres catalanes. Un passeig a l'aire lliure entre una exposició permanent de les obres més destacades del romànic i el gòtic de Catalunya, així com l'obra complerta del genial arquitecte modernista Antoni Gaudí.

 

També podràs gaudir del Bosc Animat, un parc d'aventures per a grans i petits on perdre's entre els arbres, escalar un tronc de pi o penjar-se d'unes tirolines és possible. Es tracta d'activitats aereo-forestals que pretenen fomentar el treball en equip, la confiança, l'autoestima...i el respecte per la natura a partir de l'explicació sobre la cura dels arbres i l'entorn natural. Els recorreguts pels arbres sempre es realitzen de forma autònoma sota la supervisió d'instructors experimentats i després d'un "brifing" obligatori en el qual s'explica l'ús correcte de les politxes i mosquetons.

 

Però això no acaba aquí. El parc temàtic també disposa de molts altres serveis per passar un gran dia: Zona de pícnic, bar, restaurant, tren, amfiteatre, parc infantil... i per no oblidar aquesta experiència, una botiga de records.

 

Activitats complementàries:


- Visita al taller: visionat d'un video didàctic que explica el procés de creació d'una maqueta i visita guiada al taller on es realitzen les reproduccions a escala del parc. 45min de durada, amb servei de monitoratge.
- Taller de maquetisme: confecció d'una maqueta de cartolina tipus retallable com a record del món del maquetisme.90min de durada, amb servei de monitoratge.
- Viatge en tren panoràmic: puja al trenet i fes un recorregut de 10 minuts que et mostrarà una visió panoràmica de tot el circuit de maquetes. A Catalunya en Miniatura sempre hem pensat que el millor d’un viatge no és la destinació sinó el trajecte que cal fer per arribar-hi.

- Gimcana dels transports: l'activitat consisteix a realitzar diferents proves per equips de 3-5 nens: endevinalles, toca-toca, etc. al llarg del recorregut de l'exposició, enfocat a temes de transports i maquetes que es troben al parc. L'equip guanyador tindrà recompensa! Durada 90min. amb servei de monitoratge. Recomanat de 1r a 3r de primària (dificultat baixa).

- Gimcana de les comarques: diferents proves per equips de 3-5 nens per les maquetes de tot el parc, sobre les comarques catalanes. Durada 90min. amb servei de monitoratge. Recomanat de 4rt a 6è de primària (dificultat mitjana).

- Circuit d'orientació: organitzat per guies del Centre Excursionista de Catalunya.

 

A tenir en compte:

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.

- Cal dur roba i calçat adequats per l’activitat que es realitza a l’aire lliure.

 

Preus:

- Exposició de maquetes a l'aire lliure: 6,50€ per alumne (IVA inclòs), i els professors gratuïts. (1h30min aprox.)

- Circuits d'aventura:

  . Circuit infantil (a partir de 3 anys i menys de 1,30m): 9€ per alumne (IVA inclòs), i els professors gratuïts (45min de durada. També inclou l'entrada a l'exposició de maquetes).

  . Circuit infantil amb dinamització (3 maneres de realitzar el circuit: dos nens junts, ulls tancats...): 11€ per alumne (IVA inclòs), i els professors gratuïts. (1h 30min de durada. També inclou l'entrada a l'exposició de maquetes).

  . Circuit mig-extreme (a partir de 1,30m): 13€ per alumne (IVA inclòs), i els professors gratuïts.(1h 30min de durada. També inclou l'entrada a l'exposició de maquetes).

- Activitats complementàries:

  . Viatge en tren: 1€ per alumne (IVA inclòs), i els professors gratuïts. (activitat gratuïta per a reserves fins el 30 de setembre).

  . Visita al taller: 1€ per alumne (IVA inclòs), i els professors gratuïts.

  . Taller de maquetisme: 3€ per nen (IVA inclòs), i els professors gratuïts.

  . Gimcanes: 3€ per nen (IVA inclòs), i els professors gratuïts.

- Paquets combinats:

  . Pack maquetisme: exposició de maquetes + taller maquetisme + viatge en tren: 9€ per alumne (IVA inclòs).

  . Pack orientació: exposició de maquetes + circuit d'orientació: 12€ per alumne (IVA inclòs).

  . Pack Circuit Infantil: circuit infantil + visita al taller + viatge en tren: 10€ per alumne (IVA inclòs).

  . Pack Circuit mitjà: exposició de maquetes + circuit mitjà/extrem + visita taller + viatge en tren: 14€ per alumne (IVA inclòs).

- L'autocar és opcional, si voleu us podem fer un pressupost a molt bon preu!

 

¡Reserva abans del 30 de setembre i obtindràs un pack familiar gratuït exclusiu de professor!

(màxim 5 entrades per professor)

 

Observacions:

La sortida inclou:

- Entrades.

- Monitoratge en l'activitat que ho especifiqui.

f6_opt.jpg f5_opt.jpg f9_opt.jpg Foto-53edited.jpg img1409150739edited.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar