El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Figueres - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Festival Internacional de Circ de Figueres - NOVETAT!

Des de
6,00€
Imatge Festival Internacional de Circ de Figueres - NOVETAT!

Descripció:

Una ocasió irrepetible per a gaudir del circ d'alta qualitat! Després de l'extraordinari èxit de crítica i públic en les quatre primeres edicions, Figueres es converteix de nou en el marc de l'únic festival internacional del circ del nostre país. A imatge de grans festivals circenses de Moscou o Monte-Carlo, la cinquena edició del certàmen figuerenc ofereix una esmerçada tria d'artistes entre els que figura l'elit mundial dels millors trapezistes, acròbates, malabaristes i pallassos arribats de tots els racons del planeta per a captivar amb les seves proeses. Les funcions especials per a escoles del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres l'any anterior van congregar a més de 8.000 alumnes de tot Catalunya.

 

Els espectacles es realitzen sota la Gran Carpa climatitzada, de disseny innovador i avançada tecnologia, amb capacitat per més de 2000 espectadors que s'alça en el cèntric Recinte Firal de Figueres amb tot tipus de serveis annexes: cafeteria, WC, ampli aparcament d'autocars gratuït, etc.


Us proposem un circ de màxima qualitat internacional per a que els nens i nenes gaudeixin a un preu molt assequible de l'excel•lència del millor circ fet al món en el marc d'un gran esdeveniment. En paral•lel, per completar la jornada, podeu visitar les exposicions gratuïtes del Festival o altres atractius de Figueres (Museus Dalí o Joguines) o de la comarca (Aiguamolls, Empúries, Sant Pere de Roda, etc).

 

A tenir en compte:

Es realitzen representacions per a escoles en dues úniques dates:

- Dijous 16 de febrer de 2017: Representacions a les 9:45h i a les 12:30h.

- Divendres 17 de febrer de 2017: Representacions a les 9:45h i a les 12:30h.

La durada de l'espectacle és d'1h 10min aproximadament.

Visita combinable amb altres atractius de la zona: Museu Dalí, Museu del Joguet, Aiguamolls de l'Empordà, Empúries, etc. Consulteu-nos!

 

Preus:

El preu per alumne per a una representació és de 6€ (IVA inclòs).

Gratuïtats: per a infantil, 1 professor gratuït cada 7 alumnes de pagament. Per a primària i secundària, 1 professor gratuït cada 10 alumnes de pagament.

Tarifa de professor acompanyant extra: 6€ per persona (IVA inclòs).

Autocar opcional, us podem fer un pressupost sense compromís!

Observacions:

Cal fer una bestreta del 30% de la reserva per a la seva confirmació, i el pagament total abans del dia 3 de febrer de 2017.

carpa.jpg pallasso.jpg pallasso2.jpg figueres_opt.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar