El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Llinars del Vallès o El Montseny - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Apropa't al món del llop! - NOVETAT!

Des de
9,50€
Imatge Apropa't al món del llop! - NOVETAT!

Descripció:

Sota el concepte de seducció ambiental, la campanya “Apropa’t al món del llop” vol oferir a través del seu programa escolar l’altre cara del predador, transmetre criteris i valors sobre la importància de la seva conservació, coneixements, sensacions, experiències... tot allò que posi de manifest la sensibilitat dels alumnes, ajudant d’aquesta manera a promoure el coneixement d’aquest mamífer, afavorint l’empatia cap a l’espècie i sobre tot a trencar el fort motlle que cobreix al llop d’injustes creences. Amb aquesta finalitat va néixer la idea de fer interactuar als escolars amb un llop ibèric socialitzat, la lloba Lupus. 

Mitjançant una primera sessió a l’aula i una posterior visita a un dels nostres centres, a Can Lletres de Llinars del Vallès o a Can Lleonart al Parc Natural del Montseny, us plantegem tot un seguit de propostes pensades per a tots els nivells de l’ensenyament, aquesta proposta constitueix un recurs pedagògic útil on els alumnes assoleixen algunes de les competències bàsiques treballades en l’Àrea de Coneixement del Medi Natural Social i Cultural, i on el llop esdevé el fil conductor per conèixer les característiques dels animals, els vertebrats, els mamífers, els carnívors... Tanmateix s’ofereix material didàctic per cada alumne.

 

1.- Visita a l’escola de l’usuari

Proposta

Nivell

Durada

Descobrint el món del llops

Educació Infantil

1h

Estudiem la vida del llops

Primària: Cicle Inicial

1h

El llop, un mamífer vertebrat, investiga’l

Primària: CM-CS

1h

El llop, el gran predador de l’ecosistema

CM-CS-ESO

1h

Homes i llops

ESO-Batxillerat

1h

El llop al teu abast

Grups amb dificultat visual

1h

Experimenta amb els llops

Grups amb dificultat intel.lectual

1h

 

2.- Visita al centre de Can Lletres o Can Lleonart per conèixer la lloba lupus

Un cop el grup arriba al centre, es dóna la benvinguda al grup i es destina un temps per esmorzar. Posteriorment s’iniciarà l’activitat amb un educador per cada grup classe.

L’activitat té una durada d’hora i mitja per EI i CI de Primària i de dues hores a partir de CM de Primària.

L’activitat consisteix en la realització de diferents jocs varis destinats al coneixement del llop i en interactuar amb un exemplar de llop ibèric socialitzat.

 

Un cop finalitzada l’activitat, el grup pot seguir disposant de les instal·lacions del centre per dinar, equipat amb wc, aixopluc, i espai exterior de grans dimensions delimitat amb una tanca.

 

A tenir en compte:

- Sortida escolar de tot un dia, cal dur esmorzar i dinar.

- Els/les nens/es que tinguin al·lèrgia al pèl no podran tocar a la Lupus.

- El centre es guarda el dret de posposar l’activitat si la Lupus es trobés indisposada per interaccionar amb els alumnes, com per exemple problemes intestinals que li fessin tenir un estat anímic baix.

Per tal de desenvolupar un treball correcte amb la Lupus, les sessions sempre es duran a terme sense superar la ràtio grup/classe.

Observacions:

La sortida inclou:

. Monitors.
. Visita prèvia a l'escola i visita posterior a Can Lletres.

. Material didàctic
. Ús de les instal·lacions.

Activitat campanya1_opt.jpg Activitat campanya3_opt.jpg Activitat campanya4_opt.jpg Activitat Campanya5_opt.jpg Activitat campanya6_opt.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar