El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs València - València
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

València, diversió al Mediterrani - 5 dies

Des de
207,00€
Imatge València, diversió al Mediterrani - 5 dies

 

DIA 1. LLOC D'ORIGEN / GANDIA

Sortida a l'hora convinguda des del lloc d'origen. Breus parades en ruta. Dinar per compte del client. Arribada a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 2. TERRA MÍTICA

Esmorzar. Excursió de dia complet al parc temàtic de Terra Mítica, un dels parcs més originals d'Europa. El recinte està dividit en cinc àrees que representen civilitzacions llegendàries: Egipte, Grècia, Roma, Iberia i les Illes. Tindrem l'oportunitat de gaudir d'atraccions i de més de 80 espectacles diaris per a tots els gustos. Podrem escapar-nos a el “Laberint del Minotaure”, remullar-nos a les “Cataractes del Nil” o disparar l'adrenalina a la muntanya russa de fusta més llarga d'Europa. Dinar en restaurant concertat dins del propi parc. Dedicarem la tarda a seguir gaudint de les atraccions i espectacles. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 3. VALÈNCIA / PARC NATURAL DE L'ALBUFERA: PASSEJADA AMB VAIXELL

Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat de València, mescla de vestigis d'un històric passat, amb les edificacions més modernes i avantguardistes. Els monuments més importants són les Torres dels Serranos, la Llotja i la Catedral, tots ells del segle XIV i XV. A la part nova veurem l'impressionant Palau de la Música, situat als Jardins del Túria. Dinar en restaurant concertat. A la tarda ens desplaçarem fins al Parc Natural de l'Albufera, on gaudirem d'una passejada amb vaixell. L'Albufera un antic golf marí, reconvertit en llac d'aigua dolça i una de les zones humides més importants de la península Ibèrica. Hi destaca el cultiu d'arròs, íntimament lligat a la supervivència de l'Albufera. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 4. CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

Esmorzar. Visita de dia complet a la Ciutat de les Arts i les Ciències, obra avantguardista de Calatrava i Félix Candela. És un espai de divulgació científica i cultural on podrem apropar-nos d'una manera divertida i original, a l'apassionant món de la naturalesa i la ciència. Mitjançant jocs, experiments, obres de teatre, tallers i projeccions, podrem sentir-nos protagonistes, sempre en un llenguatge senzill i obert que ens faciliti la comprensió. Dinar en restaurant concertat. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 5. GANDIA / LLOC D'ORIGEN

Esmorzar. A l'hora convinguda sortirem cap al lloc d'origen. Breus parades en ruta. Dinar per compte del client. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

EL PREU INCLOU:

- Hotel *** a Gandia / Hotel ***/**** a València.

- Autocar amb aire condicionat i vídeo.

- Règim de PC (aigua de gerra inclosa per a estudiants i professors)

- Distribució en habitacions múltiples.

- Assegurança de viatge.

- Monitors per dur a terme les activitats.

- Visites que s’indiquen a l'itinerari.

- Activitats d'aventura que s’indiquen a l'itinerari.

- 1 gratuïtat per cada 25 persones de pagament.

- 1 talonari d'autofinançament del viatge de fins a 100 euros per alumne.

 

EL PREU NO INCLOU:

- Extres a l’hotel, entrades a museus i monuments i guies acompanyants i/o locals.

 

DATA DE SORTIDA

PREU PER PERSONA

 Segons dates de sortida i nombre final d'alumnes

207 € / persona

 

SETMANA SANTA, PONTS, ESTADES INFERIORS: CONSULTEU SUPLEMENT.

Suplement begudes (refrescs): 2€/persona/dia.

 

ZONES DE SORTIDA I SUPLEMENTS: Catalunya, Llevant, Murcia, Castella-la Manxa i Madrid: preu base  | Castella i Lleó, Extremadura i Andalusia: suplement 15€ | Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc, Navarra, La Rioja i Aragó: suplement 20€.

Observacions:

terra mitica (1).jpg oceanografic-2.jpg ALBUFERA.jpg CIUTAT DE LES ARTS I LES C.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar