El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs Cantàbria - Cantabria
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Cantàbria al natural - 5 dies

Des de
203,00€
Imatge Cantàbria al natural - 5 dies

DIA 1. LLOC D'ORIGEN / VEGA DE LIÉBANA

Sortida a l'hora convinguda del lloc d'origen. Breus parades en ruta. Dinar per compte del client. Arribada a l'alberg i presentació del programa. Sopar i allotjament a l'alberg.

DIA 2. PARC DE LA NATURALESA DE CABÁRCENO / COVA DEL SOPLAO

Esmorzar. Al matí ens aproparem fins als voltants de Santander on hi ha el Parc de la Naturalesa de Cabárceno, en un paisatge càrstic espectacular i on podrem veure animals en semillibertat. Dinar de pícnic. A la tarda, de retorn cap a l'alberg, visitarem les coves del Soplao, aquesta meravella de la naturalesa on les formacions càrstiques d'excèntriques formes han construït un món subterrani únic al món i espectacular. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 3. PARC D'AVENTURA EN ARBRES / SANTILLANA DEL MAR / NEOCOVA D'ALTAMIRA

Esmorzar. Al matí viatjarem fins a la localitat d'Unquera, al Parc d'Aventura en Arbres. Allí podrem gaudir de grans tirolines, rocòdroms, travesses sobre trossos de fusta i cistelles penjants, ponts tibetans, grimpades de malles, gronxadors etc., sempre assegurats amb sistemes i xarxes professionals. Dinar de pícnic.  A la tarda, ens aproparem fins a un dels pobles més bonics d'Espanya, Santillana del Mar. Podrem recórrer els carrers empedrats, conèixer les casonas i els palaus, les cases blasonades i el magnífic ambient medieval. A continuació visitarem la Neocova d'Altamira per contemplar una magnífica reproducció de la cova original i el museu interactiu de les famoses coves i representacions. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 4. RUTA DE MUNTANYA (TELEFÈRIC - ESPINAMA) / VISITES ETNOGRÀFIQUES

Esmorzar. Al matí ens desplaçarem fins al Telefèric de Fuente Dé per pujar els 800 m de desnivell i situar-nos a gairebé 2000 m d'altitud. Des del mirador del Cable podrem conèixer la formació, el clima, la història, la biologia, l’etnografia etc., de la serralada Cantàbrica. A continuació i per una pista còmoda descendirem fins a la vila d'Espinama . Passarem pel peu dels cims més alts de Cantàbria, veurem les antigues morrenes glacials, el xalet real del rei Alfons XIII, antigues mines abandonades del segle passat, etc., tot això dins d'un magnífic ambient d'alta muntanya, on si  tenim sort podrem observar els isards en les últimes neus o el vol de voltors i aufranys. Dinar de pícnic. A la tarda, ens aproparem al monestir de Santo.Toribio de Liébana on es venera el Lignun Crucis i podrem visitar també una fàbrica de Licor d'Orujo Tradicional o el Centre d'Interpretació del Parc Nacional dels Picos de Europa. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 5. VEGA DE LIÉBANA / LLOC D'ORIGEN

Esmorzar. Sortida a l'hora convinguda cap al lloc d'origen. Breus parades en ruta. Dinar per compte del client. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

 

EL PREU INCLOU:

- Alberg / Hotel **/*** a Cantàbria.

- Autocar amb aire condicionat i vídeo.

- Règim de PC (aigua de gerra inclosa per a estudiants i professors)

- Distribució en habitacions múltiples.

- Assegurança de viatge.

- Monitors per dur a terme les activitats.

- Visites indicades a l'itinerari.

- Activitats d'aventura indicades a l'itinerari.

- 1 gratuïtat per cada 25 persones de pagament.

- 1 talonari d’autofinançament  del viatge de fins a 100 euros per alumne

EL PREU NO INCLOU:

- Extres en hotels, entrades a museus i monuments i guies acompanyants i/o locals.

 

DATA DE SORTIDA

PREU NET PER PERSONA

 Segons dates de sortida i nombre final de de alumnes

203,00 € pax

 

SETMANA SANTA, PONTS, ESTADES INFERIORS: CONSULTEU SUPLEMENT.

Suplement begudes (refrescs): 2€/persona/dia.

ZONES DE SORTIDA I SUPLEMENTS: Galícia, Astúries, País Basc, La Rioja, Navarra, Castella i Lleó, Madrid: preu base | Extremadura, Castella-la Manxa i Aragó: suplement 15€ | Catalunya, Llevant, Murcia i Andalusia: suplement 20€.

 

Observacions:

cabarceno.jpg FORESTAL PARK SANTANDER.jpg canoas rio deva.jpg TELEFERICO FUENTE DE.jpg SAN VICENTE DE LA BARQUERA.jpg CABALLOS EN POTES.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar