El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Viatge fi de curs Port del Comte o La Seu d'Urgell - Aventura Pirineus
Apte per a Primària

Fi de curs inoblidable pels alumnes de 6è - 4 dies

Des de
210,00€
Imatge Fi de curs inoblidable pels alumnes de 6è - 4 dies

Descripció:

No podem deixar d’aprofitar un entorn com el que tenim a Catalunya, i per fer-ho, proposem diverses activitats de natura, aventura, esports... que ens faran gaudir plenament fora del dia a dia, i tenir un record inoblidable del final de l'etapa de primària. 
Totes les activitats estan adaptades a l’edat dels alumnes i als interessos de l’escola.

Us proposem diferents allotjaments per a la vostra estada, són petits hotels, que ens permeten l'opció d'exclusivitat per al grup. Amb totes les ventatges d'una casa de colònies i totes les comoditats d'un hotel, sense cap dubte, un dels millors allotjaments per anar de colònies amb els alumnes de 6è!

- l’Hotel Golf Natura, que es troba al peu de l’estació d’esquí del Port del Comte, al municipi de la Coma i la Pedra de la comarca del Solsonès (Lleida), és una nova construcció muntanyenca en pedra i fusta. Un petit hotel  molt acollidor, que permet l'opció d'exclusivitat per al grup, sense molestar, ni que ens molesti ningú!. S'aconsella per a grups de 55 alumnes com a màxim. Podreu gaudir d'una estada amb una bona restauració i unes vistes espectaculars del pirineu,

- La Glorieta Hotel, que es troba a la comarca de l'Alt Urgell, Lleida, dins del municipi de Castellciutat, al costat del riu Valira i la Seu d'Urgell (a 900 m del seu centre, on hi trobareu la catedral de Santa María, del segle XII, única catedral romànica conservada de Catalunya). Des de l'hotel gaudireu d'unes impressionants vistes panoràmiques de la muntanya que rodeja l'hotel. Donant-nos l'oportunitat de realitzar una gran diversitat d'activitats, tant d'hivern com de primavera. Molt proper a Andorra, Masella o La Molina. Podreu gaudir del menjar tradicional de la comarca al nostre restaurant. 

 

Programes:

Volem oferir-vos els nostres serveis per convertir l'estada en uns dies fantàstics per a que guardeu els millors records del fi de curs de 6è. Us proposem una programació d'activitats per 4 dies, encara que també us podem fer una a la vostra mida per més o menys dies:

* MULTIAVENTURA AL PORT DEL COMTE! 

Durant 4 dies realitzarem les següents activitats a l'Hotel Golf Natura:

Piragüísme a la Llosa del Cavall, Circuït acrobatic d’aventura al bosc, Golf i Tir amb Arc o Road Book (a escollir), Ràfting al Parc del Segre, Entrades a Caldea, Tubyes, Rocòdrom, Jocs de nit i Discoteca.

* MULTIAVENTURA A LA SEU D'URGELL! 

Durant 4 dies realitzarem les següents activitats a la Glorieta Hotel:

Ràfting i Piragüísme al Parc del Segre, BTT,  Road Book, Patinatge sobre gel, Entrades a Caldea, Tir amb Arc, Jocs de nit i Discoteca.

 

Preus:

- El preu del programa Multiaventura al Port del Comte és de 212,50.-€ (iva inclòs)
- El preu del programa Multiaventura a la Seu d'Urgell és de 210,00.-€ (iva inclòs)
- 1 gratuitat cada 20 alumnes de pagament

Els preus inclouen:
- 3 Pensions completes de l’allotjament
- Llençols, tovalloles i edredons
- Activitats descrites al programa i material necessari
- Monitors especialitzats per al desenvolupament de les activitats, convivint en el mateix hotel!
- Gratuïtat de 1 professor cada 20 alumnes de pagament
- Menú del restaurant.
- IVA inclòs
- Talonaris d’autofinançament per cada alumne fent que us pugui sortir tot gratis!!

Els preus no inclouen:
- Dinar del primer dia. (és opcional i te un cost de 10'00€ iva inclòs per alumne)
- Autocar per als desplaçaments, només el requereix el 1er i 3er dia sencers i l'últim dia només per tornar a l'escola 
Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars que necessiteu a bons preus

* Per a la confirmació de la reserva caldrà redactar el contracte i  fer una bestreta del 30% del total en els termes pactats

 

Altres Activitats

I si us voleu fer una estada adaptada a les vostres necessitats (preu, temàtica, interessos...), podeu escollir entre les següents activitats:

- Road Book, Ràfting, Piragüísme (al Parc del Segre), Caiac a la Llosa del Cavall, Tubyes, Escalada, Parc Acrobàtic d'Aventura enlairat als arbres, Tir amb arc, Golf, Trekking a la natura de mig dia, Trekking d'1 dia sencer, BTT, Road Book, Patinatge sobre gel, Banys termals a Dorres o Caldea, Hípica, Jocs de nit, Vetllades, Discoteca, Grans Jocs, Danses Tradicionals, Jocs de rol, Gimcames, Diferents tallers (taller d'esmalts, taller de marc de fotos, taller de màscares, de punt de llibre, rellotge de sol...). I sortides culturals per la comarca.

Demana'ns un pressupost i us farem unes colònies a mida!

Observacions:

T'ajudem a finançar el teu viatge per a que us surti gratuït! Demaneu-nos informació de les opcions que us oferim!

Altres documents:

colonies7.JPG piragues8.jpg 4073394214_d64c185bfe_z.jpg terrassa hotel port.jpg Hotel Golf Natura-1.jpg piscina_laglorieta.JPG

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar