El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Museu del Barça i instal·lacions Camp Nou

Des de
9,50€
Imatge Museu del Barça i instal·lacions Camp Nou

Descripció:

Ens trobarem per esmorzar i després entrarem a veure tots els racons de  l’estadi, on podrem gaudir d'un audiovisual en 3D (segons temporada), i reconstruir les passes dels jugadors que fan o han fet història en les zones més emblemàtiques del Camp Nou: el vestidor de l'equip contrari, el túnel cap al terreny de joc, les banquetes, la llotja presidencial, el plató de tv, la sala de premsa i les graderies. Finalment visitarem el museu, amb totes les copes guanyades de totes les disciplines esportives, fotografies i objectes personals de les grans llegendes del F.C. Barcelona. Hi ha l’opció de fer el dinar a les mateixes graderies del Camp Nou o anar al Parc de la Ciutadella o un altre parc de Barcelona.

O per completar la sortida, us oferim l'opció d'anar a patinar 2 hores al Palau de Gel del Barça!!

 

A tenir en compte:

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a mig dia, es pot fer la visita del Camp Nou i el museu, sense el patinar.

- Possibilitat de fer el Tour guiat en anglès, consulteu-nos!

Si es tria l'opció de patinar:

- Es recomana l’ús de mitjons llargs i gruixuts i mitjons de recanvi.
- És obligatori l’ús de guants (hi ha l’opció de comprar-los a la pista per 3'00€).
- Pels menors de 12 anys també és obligatori l’ús de casc, tipus bicicleta, patins... (hi ha l’opció de llogar els de la pista de gel per 3'00€).

 

 

Preus:

- El preu de l'activitat és de 12,20 € (IVA inclòs) per alumne. Si no voleu monitor acompanyant, el preu és de 9,50.-€ per alumne (IVA inclòs).

- El preu de l'activitat amb patinatge inclòs és de 20'80 € (IVA inclòs) per alumne. Promoció mesos setembre, octubre i fins el 15 de novembre: 15 € per alumne (IVA inclòs). Si no voleu monitor acompanyant, el preu és de 19,20.-€ per alumne (IVA inclòs).

- 1 entrada de professor gratuïta cada 10 alumnes de pagament.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490€, 37 places - 450€ i 28/30 places 425 € (IVA inclòs).

 

LA SORTIDA INCLOU:

. Guies-monitors (1 cada autocar), en cas que trieu aquesta opció.
. Entrades.

Observacions:

Si la data escollida per a realitzar la sortida coincideix amb un partit de Champions League, el primer equip podria entrener-se al Camp Nou i modificar-nos els horaris d'entrada. 

El preu pot variar en cas que hi hagi un canvi de tarifes al 2017.

Pista de gel (2).JPG 2013-08-18 ENTRENO 30_3629x2419_opt.jpg 2013-08-13 FOTOS MUSEU - 009_479x269.jpg 2014-01-09 BOTA ORO MESSI 04_opt.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar