El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Girona ciutat - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Girona, temps de flors. Del 15 al 19 de maig.

Des de
5,80€
Imatge Girona, temps de flors. Del 15 al 19 de maig.

Descripció:

Us proposem realitzar una visita guiada per la ciutat de Girona, que ofereix al visitant una evocació del període primitiu de gestació dels comtats catalans, gràcies a la seva mítica vinculació amb la figura de Carlemany,(Carles I, també dit el Gran) en temps de la dominació franca. Dos elements han esdevingut popularment simbòlics d’aquesta època: El campanar romànic primitiu de la catedral de Girona i la Cadira de Carlemany, una cadira episcopal de marbre del mateix període. I per altra banda, Girona ens trasllada a l'època medieval gràcies també a la immersió en la realitat jueva de l'edat mitjana a través del seu magnífic call. La visita té la peculiaritat que tota la ciutat està engalanada amb flors i molts dels monuments decorats tenen l'entrada gratuïta.

 

Les visites guiades tenen una durada entre 2 i 3 hores. Podreu escollir diferents tipus de visites segons la temàtica que us interessi treballar: Girona JuevaGirona Medieval o Llegendes de Girona. També hi ha la possibilitat de fer un itinerari a la carta, podent escollir també entre els següents llocs descrits:

 

. Proposem començar la visita a Girona per les seves muralles. D’origen romà i reformades durant l’època carolíngia (s. IX) i a les acaballes de l’edat mitjana (s. XIV-XV), són el límit del centre històric per l’est i són a més un magnífic mirador que ens durà a descobrir el passat baix-imperial de la ciutat.
. Seguir pel Monestir de Sant Pere de Galligants, una antiga abadia benedictina construïda al segle XII, amb tres naus i quatre absis en què destaquen el campanar octogonal i el magnífic claustre, mostra exemplar del romànic català. Des de 1857 és la seu del Museu d’Arqueologia de Girona, actualment integrat dins la xarxa del MNAC.
. Els Banys àrabs de Girona, que malgrat el seu nom popular, els banys no són àrabs. Es tracta d’un edifici romànic que, com els banys àrabs contemporanis d’Al-Andalus, continua la tradició romana de les termes.

. L'església de Sant Feliu de Girona estava situada al peu de l’antiga Via Augusta, al costat de la porta nord de la muralla, en el lloc d’un antic cementiri on la tradició situa la tomba de Sant Fèlix, que patí el martiri a Girona. A part de la singularitat de l’església, cal assenyalar la fortificació del segle XIII, que li confereix una gran originalitat.

. La Catedral de Girona, consagrada a Santa Maria, es troba en el punt més alt de la ciutat. La construcció s’inicià al segle XI en estil romànic, i continuà al XIII en el gòtic, però conservant el claustre romànic del segle XII i la torre de la mateixa època, coneguda com a torre de Carlemany.
. Museu d'Art de Girona, fer una visita detallada a les sales 1 a 4, estan dedicades a l’època romànica. Entre les peces més destacades, de renom internacional, hi ha l’ara portàtil de Sant Pere de Rodes, la biga decorada de Cruïlles, capitells de Sant Pere de Rodes obra del mestre de Cabestany, les pintures de Pedrinyà i el capitell de la Canonja, totes les quals són obres mestres del romànic català.
. Museu d'història dels jueus. El centre d’estudis Bonastruc ça Porta és un modern museu que presenta l’herència jueva de Girona i de Catalunya. A través de les seves sales, el visitant es podrà fer una idea clara de com vivien els jueus als calls catalans durant l’edat mitjana, com vestien, què menjaven i, fins i tot, com eren enterrats, ja que s’hi exposen diverses làpides funeràries. 

Després de la visita, com ja és hora de dinar, us proposem anara al Parc de La Devesa, on podreu gaudir d'un gran espai verd dins la ciutat.

A tenir en compte:

- Cal dur cantimplora, gorra o abric (segons l'època de l'any) esmorzar i dinar.

- Cal dur un calçat cómode per caminar. (la sortida es realitza a l'aire lliure).

 - La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a mig dia no hi ha problema, ja que les visites es realitzen al matí.

- Durant els dies de "Girona Temps de Flors" hi ha molts visitants a tot arreu i a totes hores, cal que ho tingueu en compte.

- Si voleu podeu complementar la sortida amb la visita al Museu del Cinema de Girona després de dinar.

- La visita també es pot realitzar en anglès al mateix preu.

 

Preus:

- El preu de la visita "Girona Medieval", "Girona Jueva" o "Llegendes de Girona" té un preu de 157€ per guia (IVA inclòs), màxim recomanable 30 alumnes/guia.

- Visita especial "Joc de Trons": 157€ per guia (IVA inclòs), màxim recomanable 30 alumnes/guia.

- Tots els monuments que estiguin engalanats tindran l'entrada gratuïta (excepte la Catedral).

- Suplement entrada a la Catedral: 1,20 € per alumne (excepte les escoles del Bisbat de Girona).

El preu de l'autocar pot variar segons la vostra procedència.

Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors.
. Entrades (segons l'activitat concertada).
. Material didàctic.

girona2.jpg Temps_de_flors_Girona_maig_2013_00014695_opt.jpg Girona-Temps-de-Flors-2012-a28239719_opt.jpg temps-de-flors_opt.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar