El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària

Descobrim els transports de Barcelona, TERMINAL1

Des de
15,95€
Imatge Descobrim els transports de Barcelona, TERMINAL1

Descripció:

Descobrirem els transports urbans i metropolitans de Barcelona (a l'aeroport, en tren, a l'estació de Sants, en metro i el port en Las Golondrinas). Tot jugant o bé estudiant, segons l’edat, a través del següent itinerari: començarem per l’aeroport del Prat per fer una visita comentada pels espais públics de la terminal T1. Després agafarem l'autobús llençadora que ens portarà fins a l’estació de la Renfe de la terminal T2 (situada al costat de les terminals de sempre A,B,C). Un cop a l'estació, agafarem el tren en direcció a l’estació de Sants, que visitarem mentre descobrim aquest nou transport, fins a l’hora d’anar a dinar al Parc de l’Espanya Industrial. Després veurem com és la xarxa de metro de Barcelona, i agafarem un metro direcció a Las Golondrinas, vaixell amb el que farem un recorregut guiat pel port de Barcelona mentre ens expliquen les característiques d’aquest transport  i del port. O podem escollir fer el recorregut amb l'ECO Slim, el catamarà ecològic de passatgers més gran d'Europa. Amb aquesta opció la sortida s'acaba a les 16h al port.

 

Si voleu acabar més d'hora, també hi ha la possibilitat, pel mateix preu, de descobrir amb una visita d'1h aprox. la maqueta ferroviària inspirada en Barcelona més gran del sud d'Europa, al centre Scòpic Miniatur, molt a prop de l'estació de Sants. Es tracta d'una maqueta interactiva en constant creixement, amb diferents activitats complementàries, com el Tren Tripulat o les exposicions temporals que podreu visitar a la sala dedicada al Museu del Ferrocarril de Catalunya (preus complementaris a consultar).

 

A tenir en compte:

- És una sortida moguda, es recomana calçat còmode.

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- Es pot escollir entre realitzar el trajecte pel port de Barcelona en Las Golondrinas o bé en el nou vaixell ecològic de passatge més gran d'Europa (una nova manera de viatjar respectant el mediambient gràcies a les plaques fotovoltàiques, als aereogeneradors i la cèl·lula de combustible).

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. Cal tenir en compte que Las Golondrinas finalitzen a les 16h i el vaixell ecològic a les 15:40h.

- La durada de la visita al Scòpic Miniatur és de 1h aproximadament.

- La sortida està lligada als horaris dels transports, per tant es prega màxima puntualitat.

- Possibilitat de fer-la en anglès, consulteu-nos!

 

Preus:

- El preu d'aquesta activitat és 15'95€ (IVA inclòs). (preu subjecte a canvi de tarifes al gener de 2017 per part de TMB).

- L'autocar des de l'escola fins l'aeroport i de tornada no està inclòs, és opcional. El podeu gestionar pel vostre compte o contractar-lo amb nosaltres. El preu és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490€, 37 places - 450€ i 28/30 places 425€ (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors (1 per classe de 20 - 30 alumnes).

. Entrades-bitllets.

. Material didàctic.

transports1.jpg transports2.jpg BCNaval_barco_original_opt.jpg Parc Espanya Industrial 2_opt.jpg SCP 9 Do_opt.jpg Tren tripulat_opt.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar