El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Matadepera -Can Robert (Vallès Occidental) - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

La Mola, descobreix les riqueses del Parc Natural

Des de
12,00€
Imatge La Mola, descobreix les riqueses del Parc Natural

Descripció:

Per a descobrir les riqueses del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, us proposem realitzar un itinerari de natura guiat en una sortida d'un dia en plena natura i aprop de Barcelona.

A través d'un recorregut circular, observarem la riquesa botànica , paisatgística, geològica, així com el patrimoni històric d'aquest parc i de la Serralada Prelitoral, i si tenim sort, també alguns rastres dels animals que hi viuen.

Ens trobarem a la masia de Can Robert per començar a pujar cap al cim, La Mola (1.104m), coronat pel monestir romànic de Sant Llorenç del Munt, Caminarem amb diferents explicacions de natura que ens permetran treballar les característiques i la història del Parc així com la dels seus habitants, la geologia, diàclasi i formació del massís... mentre gaudim de les vistes extraordinàries damunt de les serres meridionals, com Montserrat, o el Garraf. I si el dia ens acompanya, podrem allargar la vista fins bona part de la Catalunya nord-oriental, i fins i tot, als Pirineus.

Tornarem a casa havent descobert un racó ben representatiu d'aquest Parc Natural, i havent assolit un dels cims més emblemàtics de Catalunya.

 

A tenir en compte:

- Activitat destinada als alumnes de Cicle Superior, ESO i Batxillerat. Per a més petits, pregunteu-nos per altres alternatives de sortides que us podem oferir.

- Cal dur un calçat esportiu o de muntanya,motxilla, cantimplora, roba d'abric i/o gorra (segons temporada), esmorzar i dinar. 

- L'activitat es pot realitzar durant tot els mesos de l'any dins el calendari escolar.

- Podem adaptar-nos a fer la sortida més lúdica reduint-ne els continguts o bé adaptar-los a les vostres necessitats.

- Es pot fer la sortida tranquil·lament dins l'horari escolar de tot un dia (de 10h a 15'30h)  però es pot adaptar a fer-la de migdia.

- Nosaltres també podem encarregar-nos del servei d'autocar des de l'escola, demaneu-nos un pressupost!

 

Preus:

- El preu de l'activitat és de 12'00€ (IVA inclòs) per alumne.

- Els professors són gratuïts.

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490€, 37 places - 450€ i 28/30 places - 425 € (IVA inclòs).

- Preus vàlids per a grups escolars amb un mínim de 20 alumnes.

- Per altres grups demanar-nos pressupost!

Observacions:

La sortida inclou:

. Monitors especialistes (la ratio és 1 monitor per cada 17 alumnes).
. Material: mapes i brúixoles.

Nieve en la Mola-76.jpg Nieve en la Mola-269.JPG mola1.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar