El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Activitats d'aventura i natura a Barcelona - Centre Excursionista

Des de
10,00€
Imatge Activitats d'aventura i natura a Barcelona - Centre Excursionista

Descripció:

Us proposem una sortida diferent, d'aventura, excursionisme  i esports de muntanya, amb la peculiaritat que no ens hem de moure del centre de la ciutat de Barcelona. Anirem al Centre Excursionista de Catalunya, situat a barri gòtic de Barcelona, on:

- Començarem visionant el documental "La muntanya en imatges" per transmetre les emocions i sensacions que aporta l'excursionisme i la pràctica dels esports de muntanya. I seguirem amb la visita del museu de l'excursionisme, on coneixerem les gestes dels alpinistes més destacats, els valors de l'excursionisme, el naixement del CEC...

- Farem una formació amb coneixements bàsics de l'excursionisme i l'ús del material necessari per a la pràctica  de l'escalada i la seguretat en la muntanya

- I anirem al boulder o sala d'escalada en bloc, on experimentarem els principis bàsics de coordinació, equilibri i orientació espacial, amb totes les mesures de seguretat. Ens divertirem enfilant-nos per la paret!

- Finalment farem una reflexió sobre la relació de l'home i la natura, així com l'impacte i el respecte que l'home hauria de tenir per a poder gaudir-ne.

Per a realitzar les activitats, ens dividirem en petits grups i ens mourem alhora pels diferents espais del CEC : les columnes romanes del temple d'August, la sala d'actes, la sala-museu, l'aula de formació i el rocòdrom, que està a les noves instal·lacions en un altre edifici que es troba a 10 min caminant des de l'edifici històric de la CEC (els monitors us acompanyaran d'un lloc a l'altre). 

Una sortida on els alumnes viuran noves sensacions, treballarem la superació personal i la relació entre els companys.

 

A tenir en compte:

- Cal dur roba i un calçat adeqüat per a l'escalada (calçat esportiu i roba còmode).

- La durada de l'activitat és de 3 hores, que es pot realitzar de matí o de tarda. I si voleu de tot el dia, un cop finalitzada es pot anar a dinar al parc de la Ciutadella i fer un joc de descoberta fins l'hora de tornar a l'escola. O bé, aprofitar que estem al barri gòtic per a fer una visita guiada. Podem adaptar la sortida als vostres interessos.

- Penseu que la seva situació afavoreix un fàcil accés amb el transport públic.

 

Preus:

- El preu de l'activitat només de matí (de 10h a 13'00h) és de 10'00€ (IVA inclòs) per alumne.

- Si voleu l'activitat de tot el dia (de 10h fins l'hora de tornar a l'escola) caldrà consultar-nos preus segons les característiques del grup i l'activitat complementària que escolliu.

- L'autocar és opcional. El preu del nostre autocar de 56 places és de 485 € i el de 28 places de 415 € (IVA inclòs).

- Els professors són gratuits.

- Preus vàlids per a grups escolars entre 25 i 75 alumnes, dins del calendari escolar.

- Per altres grups, consulteu-nos preus!!

Observacions:

La sortida inclou:

. Monitors especialitzats titulats.
. Material didàctic.
. Ús de les instal·lacions i material per a la realització de les activitats.

1.JPG 0.JPG lBc900003378_opt.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar