El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Ens desplacem on volgueu - A l'Escola
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Circ i Malabars a l'escola

Des de
12,20€
Imatge Circ i Malabars a l'escola

Descripció:

Realitzar activitats que trenquen amb el dia a dia de l'escola, al mateix temps que els alumnes poden treballar diferents temàtiques, creiem que és una molt bona manera d'ajudar a assolir objectius personals i de grup, així com veure l'escola i els companys, més propers del que viuen diàriament. I així us podeu estalviar algunes despeses com els desplaçaments en autocar.

Us proposem diferents tallers destinats a introduir als alumnes al món del circ i les seves arts escèniques, mitjançant diferents jocs i exercicis tant del món del teatre com del circ que estimulin en els alumnes, una sèrie de valors i habilitats tals com la coordinació corporal, l'elasticitat, la seguretat personal, el treball en grup, la cooperació, l'habilitat i to muscular, l'esperit de sacrifici, l'esperit de superació personal, l'equilibri, etc:

- Jugar i expressar-se: Es proposa que els nens i nenes passin de la vivència individual i egocèntrica a compartir les seves formes d'expressió variades incorporant diferents elements de treball que permetin la creació d'una producció en petits grups, l'après a fi de finalitzar l'activitat amb una realització conjunta que involucri la major quantitat d'integrants per a la seva presentació.

- Acròbates i molt més: Es proposa que els nens i nenes ajustin els seus esquemes motors combinats a través de l'aprenentatge d'acrobàcies simples, que experimentin pràctiques acrobàtiques compartides i que integrin, en la producció en petits grups, l'après a fi de finalitzar l'activitat amb una realització conjunta que involucri la major quantitat d'integrants per a la seva presentació.

- Jugant amb malabars: Es proposa que els nens i nenes explorin i ajustin els seus esquemes motors combinats a través de l'aprenentatge de malabarismes bàsics, que experimentin pràctiques compartides i que integrin, en la producció individual o en petits grups, l'après a fi de finalitzar l'activitat amb una realització conjunta que involucri a la major quantitat d'integrants per a la seva presentació.

El circ com a expressió cultural adquireix significat i es constitueix en essència motivacional per als alumnes de l'escola. Com a experiència educativa permet seleccionar entre els continguts propis de l'Educació Física, aquells que possibiliten portar l'experiència a cap, i sobretot, complir amb els objectius de l'àrea en el nivell educatiu triat.

Els tallers estan dividits en 3 parts:

- Una presentació dels diferents elements de malabars i equilibris.

- Taller de circ.

- Espectacle final pels professionals del circ i els malabars.

La duració de l'activitat és de 2 hores aproximadament per a dos grups/classe (de 50 a 55 alumnes). Per a grups més grans, us recomanem realitzar 2 sessions en un mateix dia a un preu més econòmic, i si sou menys, demaneu-nos un pressupost!!

 

A tenir en compte:

- Cal dur una roba cómoda per a la realització de l'activitat.

- L'activitat requereix un espai a l'aire lliure, o bé un espai gran amb el sostre elevat.

- L'activitat es pot complementar amb l'espectacle "bambalines" que realitza el grup de circ amb escenografia i vestuari. Aquest espectacle requereix una toma de llum de 250v, i un petit increment de 0'40€ per alumne.

 

Preus:

- El preu de l'activitat és des de 12'20€ (IVA inclòs) per a dos grups/classe (d'entre 50 a 55 alumnes). Si sou més o menys, caldrà recalcular el preu.

- Si també voleu realitzar l'activitat per altres cursos el mateix dia, el preu per al segon grup tindrà un descompte del 50% Demaneu-nos un pressupost!!

- I si voleu sortir de l'escola, també realitzem l'activitat en diferents cases de colònies i ens podem encarregar dels autocars!!

 

- EL PREU INCLOU:

. Monitors especialitzats en circ.

. Material per al taller de circ.

. Si voleu l'espectacle "Bambalines" amb escenografia i vestuari.

Observacions:

I si voleu, també podem organitzar un projecte educatiu del món del circ per a que el realitzeu aquest curs a l'escola. Truqueu-nos i informeu-vos!!!

Tallercirc4.JPG Tallercirc8.JPG Tallercirc6.JPG

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar