El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Visita a la Sagrada Família i el Parc Güell

Des de
8,50€
Imatge Visita a la Sagrada Família i el Parc Güell

Descripció:

La manera més divertida de conèixer Antoni Gaudí, és descobrir dues de les seves obres més importants, tanmateix aprenent les principals característiques del modernisme català. Ens trobarem per esmorzar davant del Temple de la Sagrada Família i després farem una introducció i explicació dels seu interior i exteriors. Alhora d'entrar a dins però, podeu triar fer la visita fent vosaltres mateixos les explicacions, contractar guies oficials, o contractar guies de la Sagrada Família (hi ha hagut un canvi de normativa i la visita interior només es pot fer així, no permeten l'entrada dels nostres monitors si no són guies oficials). Després, ens dirigirem cap al Parc Güell, on dinarem i trobarem els racons més gaudinians que ens permeten conèixer el Gaudí urbanista, el defensor de la natura, el creador d’escenaris bucòlics, el que experimentava noves tècniques constructives i el que s’inspirava en la cultura popular.

El Park Güell va tancar la seva zona monumental, però amb el seu programa "El Parc Güell i les escoles" ofereix gratuïtament 60 entrades al dia per escola fent una petició. Us plantegem fer un itinerari guiat per dins d'aquesta zona on podrem realitzar una descoberta d'un parc que reflecteix les seves idees de simbiosi entre l’home i la natura. I si l'horari i les entrades disponibles ens ho permeten, podrem visitar la Casa Gaudí on va viure aquest brillant personatge.

 

A tenir en compte:

- Es recomana calçat còmode.

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- L'ordre de les activitats dependrà dels horaris que finalment ens otorgui la Sagrada Família i el Parc Güell.

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a mig dia, la durada és fins les 14h. 

- Possibilitat de fer la visita en anglès, consulteu-nos!

 

Preus:

- Menors de 10 anys:

   * El preu de l'activitat amb l'opció de visita interior feta pel professor és de 8,50€ per alumne (IVA inclòs). La resta de la sortida la faran els nostres monitors, que estaran amb vosaltres des de que arribeu fins que torneu a l'escola.

   * El preu de l'activitat amb l'opció que us facin la totalitat de la sortida els nostres guies oficials, que estaran amb vosaltres des de que arribeu fins que torneu a l'escola, i que també poden fer la visita a l'interior de la Sagrada Família, és de 12,50.€ per alumne (IVA inclòs).

   * Si voleu guies de la Sagrada Família per fer la visita de dins del Temple, heu de sumar-hi 165€/guia (màxim 30 alumnes per guia), i la visita dura 1h aprox. Amb aquesta opció ens obliguen que sigui l'escola que fagi la gestió de les entrades. A part hi haureu de sumar els 8,50.-€ per alumne de la visita de la resta del dia que fan els nostres monitors.

 

- Majors de 10 anys: només donen l'opció de fer la visita amb els guies de la Sagrada Família. Així mateix han canviat la normativa i la gestió de les entrades l'ha de fer l'escola directament sinó us sortiria més car, però no patiu que nosaltres us diem com fer-ho. Per una banda haureu de pagar directament a la Sagrada Família 165.-€ per guia que contracteu (màxim 30 alumnes/guia), i per l'altra nosaltres us farem la resta de la sortida amb les explicacions exteriors de les façanes i tota l'activitat al Parc Güell, per un preu de 8,50.-€ per alumne (IVA inclòs), i estarem amb vosaltres des de que arribeu fins que torneu a l'escola.

 

- Si ho preferiu, es pot fer la opció de visita guiada a La Pedrera + Parc Güell per 13,90 € per alumne (IVA inclòs). A la Pedrera s'hi poden fer visites guiades i també diversos tallers, consulteu-nos!

- Visita opcional i complementària a l'Hospital modernista de Sant Pau, gratuït per a primària i amb un cost de 3.-€ per a ESO i Batxillerat.

 

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€, 56 places - 490 €, 37 places - 450€ i el de 28/30 places de 425€ (IVA inclòs).

 

LA SORTIDA INCLOU:

. Guies-monitors (1 per classe de 20 - 30 alumnes).
. Dossier.

Observacions:

Sortida que podem adaptar a les necessitats del grup combinant-ho amb altres espais modernistes (La Pedrera, Hospital de Sant Pau, Gaudí Experiència, Colònia Güell, Palau de la Música, Ruta modernista...).

sagrada_1.jpg sagrada_2.jpg La Pedrera (106)_339x455.jpg 6230339791_314x230.jpg hospital sant pau 1.jpg hospital sant pau 2.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar