El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Vall de Lord - Solsonès - Província Lleida
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Casa de colònies Cases Altes de Posada

Des de
59,25€
Imatge Casa de colònies Cases Altes de Posada

Situació:

Antiga posada del segle XIV que és actualment un alberg amb totes les comoditats i en un entorn de bellesa espectacular, sota els cingles de Busa i de Lord. Rodejada de prats i boscos, trobem la casa a la vora de l'embassament de la Llosa del Cavall, i a pocs quilòmetres de Sant Llorenç de Morunys.

 

Instal·lacions:

• 60 places.
• 8 habitacions. Dues amb capacitat per 4 persones, dues per 6, 3 de 8 i una de 12.
• 2 menjadors.
• 3 sales per tallers.
• 9 lavabos i 6 dutxes.
• Safareigs i zona d’estenedors.
• Sala per a professors/es.
• Sala d’infermeria.
• Calefacció.
• Piscina.
• Esplanades amb gespa i terrenys amb bosc.
• Taules de pícnic.
• Adaptada a persones amb mobilitat reduïda.

 

Activitats:

Les possibilitats d'excursions i activitats de natura són il·limitades. Lligades per un centre d'interès, ja que considerem que un fil conductor motiva els infants a actuar i a participar, i els permet relacionar els aspectes en què es vol incidir:

COLÒNIES (Primària)

- La Patum de Berga: A través de jocs, tallers i excursions, coneixerem les diferents bèsties i personatges que participen en aquesta festa tradicional.

- El Regne de Mordúndrian: La canalla ha quedat tancada dins del regne màgic de Mordúndrian. Per sortir-ne, comptaran amb l'ajuda del Mag Fistandàntilus i de diversos personatges que s'aniran trobant (hòbbits, nans, homes...). 

- Programes a mida, on podem adequar les activitats a la temàtica que treballeu a l'escola, o modificar algun programa per a fer aquelles activitats que més us interessin.

 

TREBALLS DE SÍNTESI (Secundària)

- La vida a muntanya: de l'agricultura al turisme. El treball de síntesi mira d'explicar els processos de transformació que han patit la comarca del Solsonès, i per extensió, les comarques de muntanya catalanes. Mitjançant visites, excursions i activitats a la natura, l'alumnat podrà conèixer aquesta evolució històrica, alhora que fixa tots els coneixements adquirits al llarg del curs. I pel que fa als esports de natura i aventura, es podran realitzar com a mostra de les noves activitats que es desenvolupen, el trekking, l'escalada, el tir amb arc, cursa d'orientació i diverses activitats de natura.

La vida i l'activitat de la comarca, ha vingut molt marcada per l'orografia i el paisatge: al costat de camps de cultiu, hi trobem grans extensions de bosc, rius i fonts, i els paratges esquerps de l'alta muntanya. Avui en dia l'activitat agrícola i ramadera queda complementada, quan no substituïda, pel turisme: els visitants se senten atrets pels paisatges, per les joies del romànic o el modernisme i, finalment, per la possibilitat de practicar tota mena d'esports. El Solsonès és actualment una comarca de serveis, però ha estat tradicionalment dedicada al sector primari.  

 

Preus:

- 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + activitats) : 59’25 € (IVA inclòs).
- 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + activitats) : 101’12 € (IVA inclòs).

Observacions:

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

vall-lord1.jpg vall-lord2.jpg interior2_309x189.jpeg menjador_308x231.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar