El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies La Cerdanya - La Molina - Alp - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Hotel Guitart La Molina

Imatge Hotel Guitart La Molina

Situació:

L'hotel Guitart La Molina, està situat al peu de la pista Llarga de l'estació d'esquí La Molina, a la comarca de La Cerdanya, emplaçada a la sortida de la vall del riu d'Alp. El municipi d'Alp està situat a 1.159 m d'alçada i la complexa orografia del seu terreny fa que el seu terme municipal tingui grans extensions de boscos, extenses zones de pastura i, en definitiva, un paisatge incomparable. La Molina i Masella i la seva superfície comprèn des de la plana fins a la collada de Toses, al vessant oriental de la Cerdanya. L'hotel està envoltat de bosc i vegetació autòctona d’alta muntanya en cota 1700 mts. Disseny arquitectònic típic de la zona pirinenca, i confortables acabats interiors.

 

Equipaments:

• Disposa de 110 apartaments.
• Amb una capacitat de 2 a 8 persones.
• Guarda esquís.
• Piscina coberta i climatitzada més zona d'spa (amb suplement).
• Parking cobert (amb suplement).
• Bugaderia (amb monedes).
• Serveis lúdics comercials en el mateix Resort Alp 2500 ( Fast-Food Burguer King, Club Elements Molina, Cafeteria-Restaurant, Bar Musical Discoteca Indoor, Mini-Market, Bowling La Molina).

 

Activitats:

El fet d'estar situat a peu de pista, permet fer una estada d'esquí, gaudint de totes les especialitats que ens permet l'estació d'esquí La Molina. I teniu l'opció de combinar-ho amb diferents activitats a fer a la comarca de La Cerdanya, més d'aventura o bé més culturals segons l'època de l'any.

- Estada esquiada.

- Estada aventura.

- Estada cultural.

Podeu mirar diferents propostes en les pestanyes de Neu, esquí i snow (blava) o bé  la de multiaventura (verda). O bé fer-vos una estada a mida, demaneu-nos informació!

 

Preus:

- A consultar segons temporada.

Observacions:

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Si ho necessiteu, podem encarregar-nos del servei d'autocar a molt bons preus!

hotel1.jpg hotel2.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar