El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Sant Fost de Campsentelles - Vallès Oriental - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Mas Po Canyadó (casa de colònies) Escola de joc

Des de
28,00€
Imatge Mas Po Canyadó (casa de colònies) Escola de joc

Situació:

La casa Mas Po Canyadó es troba situada enmig del bosc, en plena Serralada de Marina. És una torre construïda a principis del segle XX, que ofereix moltes possibilitats per realitzar activitats màgiques. La seva estructura recorda el conte de La Caseta de Xocolata, fet que convida a endinsar-se en el fantàstic món dels contes. El seu entorn i els espais que l'envolten són acollidors i l'eix principal de treball són els jocs d'arreu del món - pels més petits - i el món del periodisme - pels alumnes de cicle superior- . La proximitat a la ciutat de Barcelona i a la platja, possibilita la realització d'activitats culturals i nàutiques.

 

Equipaments:

- La casa disposa de 44 places.
- Dormitoris de 4 a 10 places.
- Infermeria.
- Diverses sales d'activitats i tallers.
- Terrassa.
- A 100 m. de la casa hi ha la casa de colònies La Conreria que disposa de piscina, zona d'esports i capella, cal concretar la utilització d'aquestes instal·lacions en fer la reserva.

 

Activitats:

La casa te la opció de llogar-se amb només l'allotjament i la pensió completa. O bé si voleu que us organitzem les vostres colònies, truqueu-nos i us farem un programa i un pressupost a mida!

 

Preus:

- La pensió de 2 dies / 1 nit  (allotjament + 1 pensió completa) des de 28€ per alumne en temporada baixa (de 01/09/16 a 28/02/17), i de 30€ per alumne en temporada alta (de 01/03/17 a 31/08/17)..
- Per la resta d'estades consultar preus.

Observacions:

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

9_05_306x176.jpg 9_06_306x176.jpg 9_07_306x176.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar