El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Talamanca - Bages - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Llar Talamanca (alberg) Escola de natura

Des de
56,30€
Imatge Llar Talamanca (alberg) Escola de natura

Situació:

L'alberg, forma part del conjunt històric-artístic medieval del poble de Talamanca, a l'àrea d'influència del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que està situat dalt de la carena de la Serra de Rossinyol, amb una meravellosa panoràmica del Bages i la Serralada de Montserrat. De l’entorn, amb penyes i roquissars, destaca la riera de Talamanca amb aigua tot l’any i d’una bellesa singular. Es troba a 57km de Barcelona, a 140km de Lleida, a 133km de Tarragona i a 129km de Girona.

 

Equipaments:

- L'alberg disposa de 59 places.
- Amb 6 dormitoris de 6 a 16 places.
- Infermeria.
- Diferents sales d'activitats-tallers.
- Una sala-teatre polivalent de gran capacitat.
- Un pati interior.
- Piscina.
- Prop de la casa hi ha un terreny per a jocs i bosc.

 

Activitats:

A través de diferents activitats temàtiques, jocs i gimcanes, tallers i jocs de nit, podreu realitzar les colònies més adients per als vostres alumnes. I com a Escola de Natura us proposem:

Per a Primària:

. Activitats temàtiques: Benvinguda del Rei Berenguer, Gimcana per Talamanca, El bosc encantat de Talamanca, Descoberta de Talamanca, Excursió a la Riera de Talamanca, Cursa d'orientació i descoberta del Bosc.

. Jocs: mercat medieval, torneig medieval, gimcana medieval, preparació de la Festa Medieval.

. Tallers: taller d'espelmes naturals, taller de fang, taller d'ungüent de plantatge, taller de bosses d'olor, taller de bosses de cuir, taller de barret medieval.

. Jocs de nit: regnes i banderes, la cacera reial, festa medieval, atac al castell, els animals de la cort s'han escapat!, vetllada d'estels.

 

 

Preus:

- Les colònies de 2 dies / 1 nit  (allotjament + 1 pensió completa + activitats) des de 56,30€ per alumne en temporada baixa (de 01/09/16 a 28/02/17) i de 59,40€ per alumne en temporada alta (de 01/03/17 a 31/08/17).
- Per la resta d'estades consultar preus.

Observacions:

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

talamanca1.jpg talamanca2.jpg talamanca3.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar