El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Cantonigròs-Osona - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Sta Maria del Roure (casa de colònies) Escola de natura i món rural

Des de
57,10€
Imatge Sta Maria del Roure (casa de colònies) Escola de natura i món rural

Situació:

Santa Maria del Roure, situada a la població de Cantonigròs, a la comarca natural del Collsacabra,a 9 km de Sta. Maria del Corcó. Va ser una antiga casa senyorial construïda com a casa d'estiueig i que després de diverses transformacions, s'ha convertit en una bonica casa de colònies. L'edifici està envoltat d'un gran jardí que conté moltes espècies arbòries i una gran varietat d'arbusts, que tot formant tanques naturals, divideixen els espais i creen agradables racons. Emmarcada en un entorn natural amb múltiples possibilitats. La Foradada, el Camí dels Enamorats, els penya-segats i els diferents boscos fan de l'indret un lloc especial des d'on es poden realitzar una gran varietat d'activitats d'educació ambiental a través d'aquesta Escola de Natura. Es troba a 95km de Barcelona, a 185km de Lleida, a 186km de Tarragona i a 75km de Girona.

 

Equipaments:

- La casa disposa de 99 places.
- Habitacions de 4 a 8 places.

- Amb 2 sales d'activitats i 1 sala d'estar, oratori i anfiteatre.
- Menjador.
- Piscina i Pista poliesportiva.
- Gran jardí i bosc.

 

Activitats:

Per a PRIMÀRIA: A través de diferents activitats temàtiques, jocs i gimcanes, tallers i jocs de nit, podreu realitzar les colònies més adients per als vostres alumnes. I com a Escola de Natura us proposem:
. Temps passat, històries - llegendes i activitats tradicionals:  Aquest indret, és un lloc especial, des d'on projectar un gran nombre d'iniciatives ambientals i educatives. L'Escola de natura disposa d'un programa educatiu centrat en el coneixement dels ecosistemes de bosc i de riera, la descoberta de la pagesia i les activitats tradicionals.
Podreu triar diferents activitats segons la durada de la vostra estada, l'edat del vostres alumnes i les vostres necessitats:

  - Activitats temàtiques: descoberta de natura a la Fageda: anem a buscar els remeis del Mag Auró, anem a buscar els remeis del Drac Menjalletres, coneixem la màgia de la Foradada, orientació amb bruíxola.

  - Jocs: la gimcana del Mag Auró, la gimcana del Drac Menjalletres, la gran gimcana dels bandolers, gimcana dels jocs populars.

  - Tallers: les plantes medicinals: colònia de farigola i bosses d'olor, construcció d'una estació meteorològica, taller de vimet.

  - Jocs de nit: busquem la poció del Drac Menjalletres, busquem la poció del Mag Auró, el joc de les lletres perdudes, el bandoler Serrallonga ens posa a prova, el joc dels ocells, el joc dels animals, els animals de la granja s'han escapat!, el joc dels bandolers, les constel·lacions i històries mitològiques.

 

Per a SECUNDÀRIA: Us proposem fer un treball de síntesis per als alumnes de primer cicle:
. La vida dels nostres avantpassats. Pagesia i artesania al Collsacabra:  Es recupera un antic manuscrit del s. XIX: "Llibre d'oficis e costums de les terres del Collsacabra i rodalies". L'editorial els Cingles té previst publicar-ho però abans vol realitzar un estudi sobre la vida al Collsacabra al s. XIX. L'editorial demana col·laboració als alumnes que facin l'estada a l'escola de natura. Tornaran a viure la vida dels avantpassats, convertint-se en autèntics pagesos, ramaders i artesans. Seguiran aquesta temàtica, treballant les diferents àrees de coneixaments, mentres realitzen diverses activitats.

 

Preus:

- Les colònies de 2 dies / 1 nit  (allotjament + 1 pensió completa + activitats) des de 57,10€ per alumne en temporada baixa (01/09/16 a 28/02/17) i de 60,30€ en temporada alta (01/03/17 a 31/08/17).
- Per la resta d'estades consultar preus.

Observacions:

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

stamaria1.jpg stamaria2.jpg 11_05_312x180.jpg 11_08_312x180.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar