El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Avinyó-Bages - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

La Ruca (casa de colònies) Centre d'educació ambiental

Des de
57,10€
Imatge La Ruca (casa de colònies) Centre d'educació ambiental

Situació:

La casa de colònies La Ruca és una Escola de Natura creada en una atiga casa pairal, que destaca per la riquesa del seu entorn natural, on conviuen múltiples espècies d'animals i de flora. Com a centre d'educació ambiental, el relleu i el paisatge, tenen un gran interès social i natural. Situada a 81km de Barcelona, a 134km de Lleida, a 137km de Tarragona, i a 96km de Girona.

 

Equipaments:

- La casa disposa de 140 places dividides en 2 edificis (26 places i 104 places).
- Amb diferents habitacions de 4 a 10 places.
- Sales d'activitats.
- Envoltada d'esplanades aptes pel joc i boscos.
- Piscina de 20 x 10 m.

 

Activitats:

Per a PRIMÀRIA: A través de diferents activitats temàtiques, jocs, gimcanes, tallers i jocs de nit, realitzareu les colònies més adients pels vostres alumnes. Com a Escola de Natura us proposem:
. L'Energia que tot ho mou. Descobrint la força de la natura: Descobrir els tresors de la Ruca; la riera, l'alzinar, la roureda, les granges, les energies renovables... amb els personatges del bosc. Destaca la riquesa de l'entorn natural, en un indret on el relleu característic i el paisatge ofereixen un espai d'interès social i natural. El centre d'educació ambiental disposa d'un programa educatiu centrat en el coneixement dels ecosistemes de bosc i de riera, el consum d'energia i la sostenibilitat. Podreu triar diferents activitats segons la durada de la vostra estada, l'edat del vostres alumnes i les vostres necessitats.

  - Activitats temàtiques: descobrim el bosc de l'esquirol Oriol, excursió a l'Ermita del Solà, visita el bosc Màgic, Què li passa a la riera de l'esquirol Oriol? Gimcana del Moianès, descoberta de la riera de Malrubí, itinerari d'orientació, descobreix el món de les energies renovables, visita les coves del Toll i viu la prehistòria, l'Arboretum de la Ruca i la forá dels arbres.

  - Jocs: jocs de la biodiversitat, ai! no m'aixafis!, gimcana dels animals de la Ruca, gimcana del Sistema Solar, gimcana del CDS, fem d'ornitòlegs?

  - Tallers: bosses aromàtiques i herbes medicinals, taller del Picot de la Ruca, maquetes dels entorns de la Ruca, punts de llibre amb flors seques, l'ungüent del plantatge, el que tot ho cura, construïm el nostre Sistema Solar, construïm el nostre estel, taller de la roda de constel·lacions, taller del planisferi celeste.

  - Jocs de nit: joc dels animals nocturns, nit d'astronomia, l'assalt al castell, el bandoler Capablanca, els codis capturats, nit de pluja d'estels, nit de danses i cançons.

 

Per a SECUNDÀRIA: Us proposem fer un treball de síntesi per a segon cicle: 
. L'Energia ni es crea ni es destrueix (segon cicle); només es transforma. En aquest treball de síntesi els participants es converteixen en arquitectes que hauran de ser capaços de construir una casa energèticament eficient. Es tracta de dissenyar la casa amb tècniques i materials que garanteixin un estalvi energètic i una millora de la salut ambiental i de les persones. Aquesta arquitectura té en compte la morfologia del lloc, la climatologia i l'orientació, energies renovables... Tots aquests coneixements els haurem d'adquirir abans de poder dissenyar-la.

I si voleu, podem fer les colònies en anglès!

 

Preus:

- Les colònies de 2 dies / 1 nit  (allotjament + 1 pensió completa + activitats) des de 57,10€ per alumne en temporada baixa (de 01/09/16 a 28/02/17) i de 60,30€ per alumne en temporada alta (de 01/03/17 a 31/08/17).
- Per la resta d'estades consultar preus.

Observacions:

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

laruca1.jpg laruca2.jpg 3_06_312x180.jpg 3_07_312x180.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar