El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Llívia-La Cerdanya - Província Girona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Anna Maria Janer (alberg) Escola de Muntanya i Esquí

Des de
57,10€
Imatge Anna Maria Janer (alberg) Escola de Muntanya i Esquí

Situació:

L'Alberg es troba enmig del municipi de Llívia. A 5 km de Puigcerdà. Molt a prop de la casa hi ha boscos i estacions d'esquí nòrdic i alpí (La Molina, Masella, Porté-Puymorens, Font Romeu, Les Angles, Cambre d'Azé...), fet que propicia tant les sortides a la neu, com els esports d'aventura, els itineraris i les excursions a peu, rutes culturals... L'estada a l'alberg és una oportunitat per conèixer i gaudir de la Cerdanya i els seus indrets. També és molt proper d'Andorra i França, on es poden realitzar diverses activitats (Parc Animalier, Naturlandia, Banys termals de Dorres, Forn Solar, Montlluís...). A 175km de Barcelona. A 154km de Girona. A 234km de Tarragona. A 186km de Lleida.

 

Equipaments:

- Alberg amb una capacitat de 70 places.
- 1ª planta: 5 hab. de 6, 1 hab. de 4 / 2ª planta: 4 hab. de 6 i 1 hab. de 14 (totes amb bany)

- La piscina, el poliesportiu i el camp de futbol de gespa s'utilitzen les instal·lacions municipals a 700m de l'alberg.
- Cuina casolana.
- L'alberg disposa de sala d'activitats.

 

Activitats:

Ofereix un programa educatiu per a escoles centrat en la descoberta del Pirineu: fauna, boscos, astronomia, orientació...

 

Per a PRIMÀRIA, us proposem:

. Activitats: Descobrir la Cerdanya a dues passes / Llívia, poble de descoberta (la farmàcia més antiga d'Europa) / Visita a les coves de Font-rabiosa (el món subterrani del Pirineu) / Visita al forn solar d'Odeillo (experimentem com aprofitar l'energia del Sol) / Visita al Parc Animalier (conèixer els mamífers del Pirineu / Diverses excursions a peu per conèixer l'art romànic i el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

. Esports d'hivern: Activitats que poden complementar a altres tipus d'estades (colònies, treballs de síntesis...) Amb cursets d 'esquí i snowboard (monitors titulats amb 10 alumnes cadascun) a les diferents estacions d'esquí dels voltants. I activitats après-skí per triar.

. Esports d'aventura: Activitats que poden complementar a altres tipus d'estades (colònies, treballs de síntesis...) BTT, tir amb arc, hípica, ràfting i piragüísme a la Seu d'Urgell, escalada, circuit d'aventura a la Molina, etc.

 

Per a SECUNDÀRIA, us proposem:

. Descobriu La Cerdanya (treball de síntesi): Amb un munt de possibilitats, utilitzarem els recursos que ens ofereix aquesta comarca i el seu entorn, per aprendre mentres gaudim d'una estada inoblidable. Coneixaran les dades bàsiques de la comarca (ubicació, relleu, clima...) l'art romànic, el Parc Natural del Cadí-Moixeró...Seguiran aquesta temàtica, treballant les diferents àrees de coneixaments, mentres realitzen diverses activitats. Activitats amb la possibilitat de combinar amb altres esportives (d'hivern o aventura).

L'Alberg  te la opció de llogar-se amb només l'allotjament i la pensió completa. O bé si voleu que us organitzem les vostres colònies, truqueu-nos i us farem un programa i un pressupost a mida!

 

Preus:

- Les colònies de 2 dies / 1 nit  (allotjament + 1 pensió completa + activitats) des de 57.10€ per alumne. en temporada baixa (de 01/09/16 a 28/02/17), i 60,30€ en temporada alta (de 01/03/17 a 31/08/17).
- Per la resta d'estades consultar preus.

Observacions:

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

annajaner1.jpg annajaner2.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar