El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar A la vostra escola - A l'Escola
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Espectacles a l'escola

Des de
7,75€
Imatge Espectacles a l'escola

Descripció:

Diferents espectacles de Teatre, de Màgia o de Música i danses portats directament a la vostra escola. Estalvieu-vos les despesses de desplaçament al teatre. Només cal que trieu l'espectacle que us interessa, i quan voleu que vinguem:

 

EL MESTRE CONTACONTES: Per a Educació infantil i Cicle Inicial.

Un mestre molt viatger ens explicarà contes d'arreu del món, així podrem reviure aventures amb els indis d'Amèrica, els goril·les d'Àfrica, els dracs de la Xina...

 

ELS CONTES D'ANDERSEN: Per a Educació infantil i Cicle Inicial.

La ballerina Katerina es troba amb en Hans Chistian Andersen (titella), i entre els dos decideixen explicar els contes més emblemàtics d'aquest universal escriptor. Espectacle per als més petits amb música, imatges, malabars, titelles i moltes sorpreses més.

 

GALILEU, ON SÓN ELS ESTELS?: Per a Educació infantil i Cicle Inicial.

A través de les peripècies d'en Galileu i l'Estel·la (un estel convertit en nena), ens endinsarem en el meravellós món de l'astronomia.

 

EN JOAN MARAGALL I LA VACA CEGA: Per a Educació Infantil i Primària (espectacle adaptat a l'edat).

En Joan Maragall ha anat a passejar per les muntanyes, i ha perdut la memòria! Per sort, es troba una vaca cega molt eixerida, que l'ajudarà a trobar la seva identitat al llarg del seu viatge a Barcelona.

 

ESPECTACLE DE MÀGIA: Per a Educació Infantil i Primària (espectacle adaptat a l'edat).

Esteu preparats per a veure coses incleïbles? Doncs ho podreu veure en un espectacle d'encanteri per a petits i grans, que us farà passar una bona estona.

 

BALLS I DANSES: Per a Educació Infantil i Primària (espectacle adaptat a l'edat).

Si teniu ganes de ballar amb nosaltres? Amb aquest espectacle aprendreu les coreografies més actuals i divertides per a passar una bona estona.

 

Segons l'espectacle triat, s'inclourà:

- Actors i/o animadors.
- Tècnic de llum i so.
- Escenografia.
- Música.
- Mag i ajudant.

 

Preus:

- Si trieu 2 espectacles consecutius, la segona sessió tindrà un descompte del 50%.

- Els preus variaran segons l'espectacle triat i el número d'alumnes. El preu indicat de 7'75€ (IVA inclòs) correspon a un espectacle per a 2 grups/classe. Expliqueu-nos què necessiteu i us farem un pressupost a mida!!

Observacions:

Una manera diferent de treballar temàtiques concretes sense haver-vos de desplaçar!!

Galileu espectacle.JPG Espectacles a l'escola 2_306x227.jpg Espectacles a l'escola 4_326x245.jpg Espectacles a l'escola 6_198x264.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar