El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies La Vall de Bianya - La Garrotxa - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Mas Coromina (casa de colònies)

Imatge Mas Coromina (casa de colònies)

Situació:

La casa de colònies Mas Coromina està situada a La Vall de Bianya, comarca de la Garrotxa (Girona), a 3 km. del poble, 7 km. d'Olot, 50 km. de Girona i a 150 km. de Barcelona.
La Coromina és una masia d'estil modernista de principis del segle XX (1912). La seva arquitectura consta d'una barreja d'estils… una façana àrab, una altra russa, una xinesa i la porta d'un estil típicament gaudinià.
La Coromina, per la seva situació geogràfica, ens permet desplaçar-nos fàcilment a un bon nombre de llocs d'interès com: el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, l'àrea de Xenacs, el bici-carril, museus comarcal i dels volcans, les vil.les d'Olot, Sta. Pau, Castellfollit, Besalú, Hostalets, les valls de Bianya, Bac, Hostoles i Bas, l'Alta Garrotxa, tot això i més, seran motius per a una bona estada a casa nostra.

 

Equipaments:

- Disposa de 86 places (3 de les quals són amb accecibilitat adaptada).
- 8 habitacions de 6,8, 10 i 14 places.
- 1 habitació múltiple de 22 places.
- 3 habitacions de 3 places per a l'estada dels professors.
- Calefacció central.
- 3 sales tallers.
- Piscina de 14 x 6 m.
- Rocòdrom.
- 1 camp de futbol i un camp de bàsquet.
- I tirolina.

 

Activitats:

* Educació Infantil
Diferents temàtiques per als més petits. Per a que gaudeixin d’unes colònies on es traslladin a un món màgic a través de l’ambientació, les activitats i els nostres monitors. A triar entre:

• EL GRAN JEFE INDI I LA SEVA TRIBU
Ens convertim tots en petits indis per formar part del seu poblat. A través de cançons, jocs, visites, activitats... descobrirem com eren els indis i en el darrere dia el gran jefe indi ens consagrarà com a petits indis, inclòs amb un nom indi!
- Taller d’atrapasomnis.
- Taller de disfresses.
- Taller de perfums naturals.
- Joc de pistes.
- Gimcana.
- Gran festa dels indis.

• PIRATES I CORSARIS A LA RECERCA DEL TRESOR
Ens convertim tots en petits pirates per ajudar-los a cercar el tresor que han perdut. A través de les activitats variades, de destresa d’enginy, d’imaginació; jocs, histories, d’aventures, cançons, visites... podrem descobrir l’entorn dels pirates i els corsaris per finalment poder aconseguir trobar el seu tresor perdut i poder ser uns pirates petits, inclòs tindrem el nostre propi nom pirata.
- Taller d’ampolles de sals de colors.
- Taller de disfresses.
- Joc de Pistes.
- Gimcana.
- Gran festa dels pirates i corsaris.

• EL GRAN CIRC
El gran circ és tot un món molt ampli on els més petits gaudiran d’allò més al mateix temps que aprenen infinitats de coses sobre els circ.
- Jocs ambientats.
- Taller nas i flor clown.
- Taller de maquillatge.
- Taller de disfresses.
- Joc de pistes.
- Gran espectacle de clowns.
- Gran festa del circ.

• EL VIATGE MEDIEVAL
Els més petits podran conèixer els cavallers, la seva cultura, les seves creences, costums antigues, rutes a les diverses viles i monuments medievals que tenim a la Garrotxa.
- Jocs ambientats.
- Taller de disfresses.
- Joc de pistes.
- Gimcana.
- Gran festa medieval.

 

* Primària
Diversos itineraris i rutes, activitats d’aventura, i tallers formaran es poden combinar per a les colònies dels infants de primer de primària a sisè, adaptant-les a l’edat dels infants i els seus interessos. Apostem per a unes colònies educatives però al mateix temps lúdiques podent triar entre:.

ITINERARIS RUTES, ECOLOGIA I PAISATGES: La Fageda d’en Jordà, El volcà Croscat, El volcà Montsacopa, La Cooperativa, El trico-trico, Via Romana del Capsacosta, Besalú, Coves de Serinyà, Bosc, Riu, Museu Comarcal (història), Museu dels Sants.

ACTIVITATS D’AVENTURA: Orientació, Tir amb arc, BTT, Equitació, Esquí.

TALLERS: Espelmes, Galetes, Pastissos, Atrapa somnis, Disfresses, Perfums, Ampolles de sal, Ungüent de plantatge, Casetes d’ocells, Herbaris, Maquetes o fang o cartró, Taller de contes, Egagròpiles.

ALTRES: Castells inflables, Gimcanes, Vol de Rapinyaires.

 

* E.S.O
Les estades poden ser diverses, o bé per a colònies de fi de curs o tants sols lúdiques i esportives o bé per estades on es vulguin realitzar crèdits de síntesi de manera lúdica, educativa i esportiva. Oferim una combinació d’activitats, itineraris, rutes... per als més grans.

 

* Crèdits de síntesi
• Terra de volcans
Coneixements sobre geologia, fauna i flora. Funcionament i formació dels volcans. Relacionar i valorar la intervenció humana en el medi i les repercussions que se’n deriven  vers el paisatge. Explicar diferents maneres d’adaptació de les plantes en diferents factors ambientals: temperatura, llum i humitat, etc.
Un treball de camp que es complementa amb tallers i activitats diverses. Tot plegat oblidar les estones de lleure, especialment als vespres, amb activitats de nit i diverties i participatives.
• Aigua
Estudi del riu Fluvià. La depuració de les aigües residuals. I física de l’aigua.
• Sistemes Naturals
Un conjunt de rutes i itineraris relacionats amb geobotànica, és a dir, poder conèixer els diversos sistemes naturals que ens envolten a nivell arbori, arbustiu, herbaci i les semblances i/o diferencies entre els sistemes naturals diferents.
• El Món Romànic de la Vall de Bianya
Poder-nos transportar a l’Edat Medieval i poder entendre i conèixer el seu sistema de producció de distribució territorial, relacions, economia, condicions de vida, construcció, filosofia i estils artístics.

ITINERARIS RUTES, ECOLOGIA I PAISATGES: Monestir de Ripoll, Santa Pau, Castell Estada de Juvinyà, La Fageda d’en Jordà, El volcà Croscat, El volcà Montsacopa, La Cooperativa, El trico-trico, Via Romana del Capsacosta, Besalú
Coves de Serinyà, Bosc, Riu, Museu Comarcal (història), Museu dels Sants.

ACTIVITATS D’AVENTURA: Orientació, Tir amb arc, BTT, Equitació, Esquí.

TALLERS: Espelmes, Galetes, Pastissos, Atrapa somnis, Disfresses, Perfums, Ampolles de sal, Ungüent de plantatge, Casetes d’ocells, Herbaris, Maquetes o fang o cartró, Taller de contes, Egagròpiles.

ALTRES: Castells inflables, Gimcanes, Vol de Rapinyaires.

 

Preus:

Consulteu-nos preus i us farem un pressupost per al vostre grup.

Observacions:

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat. 

En colònies de 3 dies/2nits, les activitats no començaran fins després de dinar del 1er dia. 

coromina1.jpg coromina2.jpg coromina3.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar