El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Tarragona - Província Tarragona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

La ciutat romana de Tarragona

Des de
7,10€
Imatge La ciutat romana de Tarragona

Descripció:

Farem un viatge fins a l'època romana a través  d'una visita guiada pels monuments més emblemàtics de la capital Tarraconense: descobrirem l'amfiteatre, el circ romà, el pretori i les muralles romanes. Entendrem les seves funcions, les seves característiques i curiositats. També entrarem al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona on podran veure l'audiovisual i veure l'antiga Tàrraco a través de la reconstrucció d'una maqueta. Després de dinar teniu l'opció de seguir un dossier didàctic per a que els alumnes, amb petits grups, facin una descoberta dels diferents monuments.

I si us interessa algun tema en concret, el museu ofereix una varietat de tallers adaptats a les edats dels alumnes (consultar suplement econòmic).

I si podeu allargar el dia, també us proposem una visita al castell medieval de Catllar, amb una durada que es pot modificar segons els interessos del centre. A més a més, comptem amb una zona d'esbarjo, la Torre d'en Guiu, on es pot menjar i també jugar tranquil·lament. Les activitats que proposem pels centres escolars:

- Visita un castell medieval. Com era un castell, quins materials es feien servir per a la seva construcció i qui hi vivia.
- Qui vivia al castell del Catllar? com estava organitzada la societat medieval en estaments.
- Fortificacions medievals del Baix Gaià. Conèixer, a través d’un joc, com eren els diferents castells del Baix Gaià i on estaven situats.

 

A tenir en compte:

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. 

- L'horari pot variar segons el lloc de procedència de l'escola.

- Cal dur una carta amb el segell de l'escola on s'especifiquin les dades del grup i el nombre d'alumnes  i acompanyants.

- La visita pot ser en català, castellà o anglès.

Preus:

- El preu de l'activitat és fixe de 178€ (IVA inclòs) per cada guia que necessiteu (màxim 25 alumnes per guia).

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 612€, 56 places - 510 €, 37 places - 470€ i 28/30 places 445 € (IVA inclòs)

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors.
. Entrades.

arc de triomf.jpg circ.jpg muralla.jpg tarraco maqueta.jpg tarraco6.jpg tarraco4.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar