El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Sortida escolar Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Museu Marítim de les Drassanes i Las Golondrinas del Port de Barcelona

Des de
9,00€
Imatge Museu Marítim de les Drassanes i Las Golondrinas del Port de Barcelona

Descripció:

Visitarem l'espectacular edifici gòtic de les Drassanes de Barcelona, en un recorregut exterior i interior de gran interès arquitectònic i històric. A través de l'exposició "7 Vaixells, 7 Històries" : embarcats al Royal Andrew viurem i treballarem en un transatlàntic, descobrirem nous móns en la nau Victòria, transportarem mercaderies amb el portacontenidors Pilar, lluitarem per a controlar els mars en un navili de 80 canons, viurem el canvi tecnològic de la vela al motor i de la fusta al ferro amb el vapor City of Paris, ens escaparem de pirates i corsaris amb l'auxili d'un xabec i finalment navegarem en un balandre per a gaudir del mar com a espai de lleure i de pau. Segons les dates podrem gaudir també de les exposicions temporals.

 

Sortint del museu, visitarem les típiques Golondrinas, vaixell amb el que farem un recorregut guiat pel port de Barcelona mentre ens expliquen les característiques i les funcions d'un port. També podrem veure els creuers més moderns, així com vaixells de càrrega, ferris o bé pesquers.

O bé, si ho preferiu, podem fer el recorregut en l'Eco Slim, en el nou catamarà ecològic de passatge més gran d'Europa (una nova manera de viatjar respectant el mediambient gràcies a les plaques fotovoltàiques, als aereogeneradors i la cèl·lula de combustible).

En acabar, anirem a dinar a la zona del Maremàgnum. Segons els horaris, es pot alterar l'ordre de les activitats.

 

Altres opcions:

 

Al MMB s'hi poden fer altres tipus de visita i activitats:
- Ed. Infantil: Què és un vaixell? / Aventures d'una gota d'aigua / La mar de cels / Viatge al fons del mar en batiscaf / Pirates a la vista!
- Ed. Primària: El viatge / Viatge al fons del mar en batiscaf / La mar de cels / La construcció de la imatge del món / El planetari mariner / Els camins de l'aigua / La descoberta del Pailabot de Santa Eulàlia / El transport marítim actual: visita un cruise ferry de la Companyia Grimaldi / La selecció natural: el viatge de Darwin amb el Beagle / A tota vela! / El bateig del rei Neptú / A l'abordatge!
- Ed. Secundària: El viatge / La construcció de la imatge del món / La descoberta del Pailabot de Santa Eulàlia / El planetari mariner / El mar, camí dels descobridors / La selecció natural: el viatge de Darwin amb el Beagle / Navegació, temps i canvi climàtic / La nit del Titànic / Naus i palaus: la Barcelona marítima en època moderna / Els gremis del mar: la Barcelona marítima en l'època medieval / Ciutat flotant, el transport marítim actual / A galeres a remar / Corsaris a la Mediterrània / Moviments migratoris / Drassanes, històries de vida / Instruments per a la descoberta: el quadrant i la ballesta / La navegació: introducció a la carta nàutica / Travessia amb el Santa Eulàlia.

Al MMB s'hi poden fer altres tipus de visita i activitats o tallers:

 

- Activitats al museu:

  ** Ed. Infantil: Què és un vaixell? - Pirates a la vista! (teatralitzada)

  ** Cicle inicial: A l'abordatge! - A tota vela!

  ** Cicles mitjà i superior: Històries del mar - La construcció de la imatge del món - Navegació submarina i Narcís Monturiol.

  ** ESO: Històries del mar - La construcció de la imatge del món - Navegació submarina i Narcís Monturiol - A galeres a remar - Corsaris a la Mediterrània - Les migracions, ahir i avui - Redescobrint les Drassanes.


- Itineraris pel port:

  ** Ed. Infantil: Anem a pescar.

  ** Cicle inicial: Juguem a pescar.

  ** Cicles mitjà i superior: La pesca.

  ** ESO: Investiguem el mar / La pesca.


- Altres itineraris per la ciutat de Barcelona:

  ** Cicle superior i ESO: Els Gremis del Mar: la Barcelona marítima en època medieval. - Naus i palaus: la Barcelona marítima en època moderna.


- Activitats al planetari:

  ** Ed.Infantil i cicle inicial: Aventura d'una gota d'aigua - La mar de cels - Viatge al fons del mar en batiscaf

  ** Cicles mitjà, superior i ESO: Els camins de l'aigua - Planetari mariner - La nit del Titanic - La selecció natural - Navegació, temps i canvi climàtic - El mar, el camí dels descobridors (només ESO).


- Tallers:

  ** Ed. Infantil: Taller del vaixell del tap de suro.

  ** Cicles inicial, mitjà i superior: La música del mar - Taller de la llanxa xinesa.

  ** ESO: Instruments de descoberta: el quadrant - La navegació: introducció a la carta nàutica - Taller de llanxa de regates.


- Activitat a bord d'embarcacions:

  ** Ed. Infantil i cicle inicial: Què és un port?

  ** Cicles mitjà i superior: Aprenem a navegar - El port comercial - El transport marítim actual: visita a un cruise ferry de la companyia Grimaldi - Descoberta del Pailebot de Santa Eulàlia.

  ** ESO: La ciutat flotant: el transport marítim actual - El Port comercial - Descoberta del Pailebot de Santa Eulàlia - La navegació tradicional - Navega a bord del Far Barcelona.

 

A tenir en compte:

- Es recomana calçat còmode.

- Cal dur l'esmorzar i el dinar.

- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. 

- La sortida està lligada a uns horaris de visites, per tant es prega màxima puntualitat.

- Algunes de les activitats també es poden fer en anglès, consulteu-nos!

 

Preus:

- El preu de la visita al Museu Marítim i el viatge amb Las Golondrinas amb monitors de Tot Turisme és 13,70€ (IVA inclòs) per alumne.

- El preu de la visita al Museu Marítim i el viatge amb Las Golondrinas sense monitors de Tot Turisme és 9€ (IVA inclòs) per alumne.

- Si es vol fer alguna altra activitat de les descrites (tallers, planetari, etc.) el preu es veurà afectat segons l'activitat, consulteu-nos!

- L'autocar és opcional. El preu dels nostres autocars és fixe: 70 places - 588€ / 56 places - 490 €, 37 places - 450€ i 28/30 places - 425€ (IVA inclòs).

- Els professors són gratuïts.

Observacions:

La sortida inclou:

. Guies-monitors.
. Entrades.
. Material didàctic.

golondrinas_315x209.jpg canvi climaticedited.jpg que es un portedited.jpg Juguem a pescaredited.jpg collageedited.jpg grimaldi2edited.jpg aprenem a navegaredited.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar