El seu navegador no suporta Javascript

Necessita informació? 938 370 966

A Turisme Escolar som una agència especialitzada en esquí y snow als Pirineus, viatges de fi de curs a Catalunya, viatges de fi de curs als Pirineus, viatges de fi de curs a Barcelona, viatges de fi de curs a la Costa Brava, viatges d’estudis a Catalunya, viatges d’estudis als Pirineus, viatges d’estudis a Barcelona, viatges d’estudis a la Costa Brava
Casa de colònies Port del Comte (La Coma i la Pedra) - Província Lleida
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius

Hotel Golf Natura (colònies, estades i fi de cursos)

Des de
61,25€
Imatge Hotel Golf Natura (colònies, estades i fi de cursos)

L’Hotel

L’Hotel Golf Natura, es troba al peu de l’estació d’esquí del Port del Comte, al municipi de la Coma i la Pedra a la comarca del Solsonès (Lleida), és una nova construcció muntanyenca en pedra i fusta. És un petit hotel  molt acollidor, que permet l'opció d'exclusivitat per al grup. S'aconsella per a grups de 55 alumnes com a màxim. Podreu gaudir d'una estada amb una bona restauració i unes vistes espectaculars del Pirineu, amb totes les avantatges d'una casa de colònies i totes les comoditats d'un hotel, sens dubte, un dels millors allotjaments per anar de colònies! 

 

Equipaments:

- 62 places.
- Habitacions de 4 i 6 places i 1 de 10 places.
- Calefacció central.
- 2 sales d'activitats i 1 menjador.
- Rodejats de boscos.

 

Activitats:

Si voleu veure programes concrets, podeu anar a la pestanya verda "Viatges Multiaventura" i clicar "Aventura al Solsonès 3 dies" o "Viu l'Aventura al Solsonès 5 dies".

O us en podem fer d'altres: 

- Programa bàsic: amb el qual podrem gaudir de les colònies de “tota la vida” :

Jocs esportius, jocs d’enginy, jocs de nit, danses i cançons, tallers diversos a triar (malabars, pin d’esmalts, marc de fotos amb paper maché, quadre de natura, elaboració de pa…), activitats d’estratègia i diverses excursions a la natura.

Totes les activitats busquen el treball en grup, la superació personal, treballar la responsabilitat i la convivència,  i el desenvolupament de la imaginació.


- Programa d'Aventura-Natura: amb el qual podran gaudir d’unes colònies diferents al dia a dia, molt actives i divertides a combinar segons la durada de l’estada i l’edat dels nens:

  . Circuit acrobàtic d’aventura: On han de travessar diferents ponts enlairats als arbres i entre tirolines. Activitat divertida i circuits de color blau, vermell i negre, segons l’edat.

  , Tir amb Arc.

  , Golf: just al davant del hotel.

  , Cursa d’Orientació amb mapa i brúixola i en petits grups, hauran de descobrir diferents fites en el mínim temps possible.

  , Ràfting i piragüisme / Banys termals de Caldea.  

  , Trekking a la natura.

  , Discoteca i/o Jocs de nit.

  . Diferents tallers a triar 1 (malabars, pin d’esmalts, marc de fotos amb paper maché, quadre de natura, elaboració de pa…).

  .Totes les activitats busquen la superació personal, aprendre a gaudir de l’entorn natural, treballar la responsabilitat i la convivència i la diversió.


- Programa a mida: amb el qual podem fer les colònies que sempre heu desitjat, a la vostra mida. Podreu triar entre qualsevol de les activitats anteriors o proposar-nos de noves i us programem les vostres colònies.

També fem estades d'esquí, informeu-vos!

Preus

- Colònies de 2 dies / 1 nit amb activitats 61'25€ (IVA inclòs).

. Programa "Aventura al Solsonès - 3 dies": 110'85€ (IVA inclòs).
. Programa "Viu l'aventura al Solsonès - 5 dies": 203'50€ (IVA inclòs).
- Altres preus segons temporada i activitats triades.
- Podem fer moltes combinacions d'estades,  truca'ns per informar-te!

Observacions:

Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.

Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.

hotel-golf-natura2.jpg hotel-golf-natur3.jpg Hotel Golf Natura-5_300x199.jpg Hotel Golf Natura-9_300x199.jpg golf 3.jpg golf 1.JPG golf 2.jpg

Demani'ns informació d'aquest viatge

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Enviar